Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dag 2 Avondvierdaagse Boxtel
 

 

Wandelaars trotseren regen in dag 2 van de avondvierdaagse

De honderden wandelaars die woensdag 4 juni begonnen aan de 43e editie van de avondvierdaagse in Boxtel, moesten starten in regenkledij. Aangezien het regenachtige weer waren de wandelaars in goede stemming om dag 2 van de avondvierdaagse te starten bij gemeenschap huis Walnoot op Selissen.

Met waterafstotende, winddichte en toch ventilerende kleding liepen de wandelaars door de straten van wijk Selissen richting het bosrijk gebied Sparenrijk waar ze modderige wandeling moesten trotseren om daarna de verdiende rustpunt op het terrein van Scouting Boxtel , Handboogvereninging L’Union Boxtel, Postduivenvereniging De Luchtpost, Biljartvereniging de Baronie, Manege de Langspier aan de Molenwijkseweg . Na de versnapering keerden de bikkels die de regen wisten te trotseren via het park Molenwijk  terug naar het beginpunt Gemeenschap huis de Walnoot.

Meer wandelsport nieuws >>>>


04-06-2014
 
 
Dag 2 Avondvierdaagse Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)