Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

44e avondvierdaagse dag 2
 

 

Perfect wandelweer bij de 44e avondvierdaagse dag 2

In tegenstelling tot gisteren was het op dag twee van de 44e wandelvierdaagse prachtig wandelweer, niet te warm en niet te koud. Het was mooi om te zien dat een groot aantal kinderen vanaf startpunt bij Gemeenschapshuis de Walnoot in Selissen vertrokken voor hun 5 of 10 km wandeling.

Ook was het geweldig om te zien hoeveel ouders en vrijwilligers bereid zijn in hun vrije tijd mee te wandelen. Hoewel de avondvierdaagse geen wedstrijd is, maken de jongelui er toch een sport van om als eerste terug te zijn op de het gemeenschapshuis de Walnoot.  Zij hebben er dan ook een flink tempo in. De eerste vijf kilometer lopers waren vandaag al binnen het uur binnen en de eerste tien kilometer lopers waren in iets minder dan twee uur terug. Op naar morgen, de traditioneel zwaarste avond die van start gaat vanaf  De Orion in Lennisheuvel.

Meer wandelsport nieuws >>>>


03-06-2015
 
 
44e avondvierdaagse dag 2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)