Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

W.S.V. de Keistampers Herfstkleurentocht
 

 

W.S.V. de Keistampers uit Boxtel organiseert jaarlijkse Herfstkleurentocht

Op zondag 25 oktober organiseert w.s.v. de Keistampers uit Boxtel hun jaarlijkse Herfstkleurentocht.
Het startbureau is het Jacob Roeland Lyceum aan de Grote Beemd 3 te Boxtel. Het is een tocht vol verrassende elementen en unieke plekjes. De route gaat via Sparrenrijk en Esch richting Bergenshuizen in Vught. Bergenshuizen was een heuvel waar vroeger boerderijen op werden gebouwd en waar nu zandwinningsplas Gat van Hooijman ligt. Ook gaat de route langs of door de landgoederen Spaarendaal, Beukenhorst, Kapellebos en Jagershagen.

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois wat ons Groene Woud te bieden heeft worden de deelnemers aan de 7 en 12 km vanaf het startbureau naar elders gebracht om hun zo optimaal mogelijk langs al het schoon te laten lopen. De 7 km wandelaars worden weer teruggebracht naar het Jacob Roeland Lyceum. Deze opzet geeft meer mogelijkheden voor gezinnen met kinderen en mensen die geen grote afstand kunnen lopen.

De vertrektijden: 30 km van 08.00 tot 10.00 uur, 20 km van 08.00 tot 12.00 uur en 7 en 12 km van 09.00 tot 13.00 uur.

Het inschrijfgeld is voor bondsleden € 2,00 p.p. en voor niet bondsleden € 3,00 p.p. kinderen inclusief een consumptiebon.

Wandelaars kunnen de route ook met een GPS afleggen, deze kan op het startbureau opgeladen worden, ook Nordic Walking behoort tot de mogelijkheden.

Parkeren.
In het centrum is er beperkte parkeergelegenheid, u kunt ook gebruik maken van parkeerroute Breukelsplein, Meer informatie: www.dekeistampers.nl
Heeft u nog vragen dan horen of lezen we het graag via E-mail dekeistampers@live.nl

We hopen u te begroeten. Veel wandelplezier.

 

Auteur Gerard Spijkers
Bron wsv De Keistampers Boxtel 


25-10-2015
 
 
Herfstkleurentocht
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)