Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtelse avondvierdaagse voor 42e maal van start.
 

 

Boxtelse avondvierdaagse voor 42e maal van start.


Dinsdag 4 juni gaat de 42e editie van de Avondvierdaagse van start in Boxtel. Nieuw is dit jaar dat er op donderdag 6 juni gestart wordt vanaf de Orion St Theresiaschool in Lennisheuvel. Gemakkelijk en snel per fiets bereikbaar. De overige dagen is de start bij het Jacob Roelandlyceum aan de Grote Beemd.

Men kan kiezen uit 2 afstanden. 10 km start om 18.00 uur en 5 km start vanaf 18.15 uur. Individuele deelnemers kunnen zich aanmelden tijdens de weekmarkt vrijdag 24 mei van 09.00 tot 12.00 uur, nabij het VVV kantoor, of in winkelcentrum Oosterhof op zaterdag 25 mei ook van 09.00 tot 12.00 uur. Bij de aanmelding is het belangrijk dat mensen die voor een herinnering in aanmerking willen komen, vermelden voor de hoeveelste maal men meeloopt. De kosten voor deelname met herinnering zijn 3.00 euro en zonder 1.50 euro. Het is ook mogelijk tijdens het evenement in te schrijven, u betaalt dan 1 euro extra.


Auteur Lian Bolwerk
Meer wandelsport nieuws >>>>


04-06-2013
 
 
42e Avondvierdaagse Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)