Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

WSV Midwintertocht
 

 

WSV Keistampers midwintertocht met 450 wandelaars

W.S.V. De Keistampers organiseerde op 3 februari haar Midwintertocht. De weersverwachtingen voorspelde tot en met vrijdag niet veel goeds, echter het tij keerden en het werd een moois wandel zondag met een zonnetje wat het wandelen aangenaam maakte. We hoopten vele wandelaars in vervoering te kunnen brengen. En dat is gelukt. 450 wandelaars, uit alle windstreken van het land van Aalsmeer tot Erp en van Rotterdam tot Scherpenzeel, van Kerkdriel tot Veldhoven hadden genoten van een schitterende uitgezette tocht.

De opzet om van 7 en 12 kilometer een gezinswandeling en of ouderenwandeling te maken was tijdens de herfstkleurentocht al een schot in de roos. Het succes herhaalde zich tijdens deze tocht. De wandelaars op deze beide afstanden werden met een mini busje op de route gezet en zo kwamen ook zij op paadjes en plekjes waar ze normaal niet komen als ze een wandeling maken. Over bospaden, langs De IJzeren Man, langs het ven, richting Bossche Broek , over de landgoederen Sparrendaal en de Eikenhorst, zomaar een greep uit de plekken waar men langs kwam tijdens het wandelen . Soms gemakkelijk begaanbaar, soms sompig van de vele voeten over de verzadigde gronden. Op de rust, scouting Jeep in Vught, werden de wandelaars aanganaam verrast door de klanken, die de accordeonist en fluitist ten gehore brachten. Terug op het startbureau, afgemeld, even bijkomen en dan weer voldaan richting huis .Kijkt u ook eens op der website van onze vereniging www.dekeistampers.nl onder de knop foto's MWtocht 2013.

Auteur : Lian Bolwerk

Meer wandelsport nieuws >>>>


03-02-2013
 
 
WSV de Keistampers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)