Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

W.S.V.. De Keistampers Midwintertocht
 

 

W.S.V.. De Keistampers uit Boxtel jaarlijkse Midwintertocht
 
Op zondag 14 februari organiseert w.s.v. De Keistampers uit Boxtel hun jaarlijkse Midwintertocht.
Het startbureau is het Jacob Roeland Lyceum aan de Grote Beemd 3 te Boxtel. Het is een tocht vol verrassingen en unieke plekjes. De route gaat via De Geelders, Gasthuiskamp en Vossenholen richting Gemonde. Terug gaan de wandelaars via De Hogert en Dommeldal naar het startbureau.

Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van al het moois wat ons Groene Woud te bieden heeft worden de deelnemers aan de 7 km vanaf het startbureau naar elders gebracht om hun zo optimaal mogelijk langs al het schoon te laten lopen. De 7 en 12 km lopers worden weer teruggebracht naar het Jacob Roeland Lyceum. Deze opzet geeft meer mogelijkheden voor gezinnen met kinderen en personen die geen grote afstand kunnen lopen.

De vertrektijden: 30 km vcan 08.00 tot 10.00 uur, 20 km van 08.00 tot 12.00 uur en 12 en 7 km van 09.00 tot 13.00 uur.

Het inschrijfgeld is voor bondsleden € 2,00 p.p. en voor niet bondsleden € 3,00 p.p. kinderen inclusief een consumptiebon.

Wandelaars kunnen de route ook met een GPS afleggen, deze kan op het startbureau opgeladen worden, ook  Nordic Walking behoort tot de mogelijkheden.

PARKEREN.
In het centrum is er beperkte parkeergelegenheid, u kunt ook gebruik maken van parkeerroute Breukelsplein, voor meer informatie: www.dekeistampers.nl Heeft u nog vragen dan horen of lezen we dat graag via: dekeistampers@live.nl Of telefonisch: 06-16211703 – 06-29478453.

We hopen u te mogen begroeten. Veel wandelplezier.

 

Auteur Gerard Spijkers
Meer wandelsportnieuws >>>>


10-02-2016
 
 
W.S.V. de Keistampers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)