Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

WSV De Keistampers Kampinatocht
 

 

WSV De Keistampers weer hun traditionele Kampinatocht

Op 7 en 8 mei organiseert WSV De Keistampers weer hun traditionele Kampinatocht.
De wandelafstanden zijn uitgezet in het natuurgebied Het Groene Woud. Alle afstanden bezoeken de Kampina, de tochten van 20, 30 en 40 km komen ook in de Oisterwijkse bossen en langs diverse vennen. Doordat Stichting Natuurmonumenten en Stichting Brabants Landschap hun eigendommen openstellen, kunnen we een zeer afwisselende en bijzondere route uitzetten. Men kan kiezen uit de volgende afstanden.

40 km start tussen 08.00 en 09.00 uur.
30 km start tussen 08.00 en 10.00 uur.
20 km start tussen 08.00 en 12.00 uur.
7 en 12 km start tussen 09.00 en 13.00 uur.

De 7 kilometer wandelaars worden naar De Kampina gebracht en weer terug opgehaald. De 12 km wandelaars worden heen gebracht, deze lopen terug naar het startbureau. Deze afstanden zijn dan ook uitermate geschikt voor jonge gezinnen maar ook voor ouderen. Op diverse plekken zijn er rustmomenten ingelast. Het startbureau is open tot 17.30 uur, dit is het Jacob Roeland Lyceum, Grote Beemd 3 te Boxtel. De inschrijfkosten bedragen voor niet leden € 3,00, kinderen inclusief een consumptiebon en leden van een wandelbond € 2,00 p.p.

Kort samengevat, een tocht vol afwisseling in hei, bos en langs water en is voor iedereen die de Kampina en Het Groene Woud willen ontdekken!

Heeft u nog vragen kunt u bij voorkeur mailen naar dekeistampers@live.nl  

Auteur Gerard Spijkers
Meer wandelsportnieuws >>>>


08-05-2016
 
 
WSV De Keistampers Kampinatocht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)