Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Midwintertocht
 

 

Wandelsportvereniging De Keistampers organiseert Midwintertocht

Zondag 5 februari organiseert wandelsportvereniging De Keistampers haar Midwintertocht. Het vertrekpunt is het Jacob Roeland Lyceum aan de Grote Beemd in Boxtel. Starttijden zijn 7 en 12 km tussen 09.00 en 13.00 uur, deze worden met busjes naar de startplaats nabij de Kampina gebracht en later wordende 7 km wandelaars weer opgehaald. De start voor de 20 km is tussen 08.00 en 12.00 uur en de 30 km tussen 08.00 en 10.00 uur.

De wandeling gaat deze keer richting Haaren en kasteel Nemerlaer. Een kasteel met statige lanen, flink wat stromend water en een open plek in de bossen. Het kasteel en de landerijen zijn in het bezit van het
Brabants Landschap. Rondom het kasteel broeden onder meer kleine bonte spechten en wielewalen en rond het water zit ’s winters de grote gele kwikstaart. In het gebied zijn ook reeën te bewonderen.

Wederom heeft de routecommissie een gevarieerde omloop uit de hoed getoverd.
De inschrijfkosten bedragen  € 2.00 voor leden van een wandelbond, voor niet leden € 3.00, kinderen krijgen daarbij ook een consumptiebon. Er is volop parkeergelegenheid op het Breukelsplein. De route naar het startbureau wordt vanaf het plein en het station door pijlen aangegeven.
Het startbureau sluit om 17.00 uur.

Auteur Gerard Spijkers
Meer wandelsportnieuws >>>>


05-02-2017
 
 
De Keistampers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)