Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

WSV Keistampers wandel vierdaagse40e WSV Keistamperswandel vierdaagse
WSV De Keistampers organiseerden dit jaar voor de 40ste maal van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni de wandel vierdaagse.
Met een record aantal deelnemers vertrokken dit jaar met dit speciale jubileum editie de wandelaars voor de 5 of de 10 kilometer.
Iedere deelnemer kon na zijn kunnen hun tempo bepalen onder bijna perfecte avond vierdaags weeromstandigheden.
Helaas was er op de slot dag wat regen maar dat kon de meeste wandelaars niet weer houden om toch naar de prijs uitreiking te gaan.
Onder de deelnemers waren vele kinderen met hun ouders maar ook scholen die zingend door de straten van Boxtel wandelden.

Vrijdag 10 juni de laatste dag van de vierdaagse was een geweldig ontvangst eerst aan van de Voortweg waar vele ouders, oma`s, opa`s stonden te wachten met bloemen.
Na dat de bloemen  en de drankjes waren uitgereikt vertrok alle wandelaars na de markt om daar binnengehaald te worden door een optreden van de bekende Boxtelse zanger Tim Schalkx.
De leuk en spontane Tim Schalkx zong zijn populaire liedjes zoals samen in een bubbelbad waarop de jeugdige wandelaars gezellig de polonaise inzetten.
De Burgemeester Frank van Beers die op gepaste wijze de prijzen overhandigde aan de winnende scholen die met het meeste percentage leerlingen mee hadden gedaan.
Zie hier onder
Na de prijs uitreiking gaf de Boxtelse gymnastiek en turnvereniging Tabitta een knap staaltje demonstatie turnen waar vele toeschouwers hun bewondering voor uitspraken.

School prijzen
   
1e  St. theresia school 84.7%
2e Petrus school 79.5%
3e Beemdenschool 70%
4e Hobbendonken school 49.7%
5e Amalia school 48.8%
6e Molenwijk school 42.5%
7e Spelelier school 37.7%
8e Vorsenpoel school 31.7%
9e  Maremak school 20,4%
   

10-06-2011
 
 
WSV Keistampers 40e wandel vierdaagse Boxtel
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Bekijk ook de foto`s die mooi boxtel heeft gemaakt van de 40e wandel vierdaagse klik hier


 

 

 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)