Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Herfstkleurentocht De Keistampers
 

 

Geslaagd Herfstkleurentocht wandelsportvereniging De Keistampers

Herfstkleurentocht wandelsportvereniging De Keistampers was met ruim 640 wandelaars zeker geslaagd. In de vroege ochtend van zondag 28 oktober kwamen de eerst wandelaars al op het startbureau om zich te laten inschrijven om een afstand van 20 en 30 kilometer door het Groen Woud te lopen. Deze keer ging de tocht richting Gemonde. Er waren vele plekjes rondom Gemonde aangedaan, waar zelfs wandelende bewoners van het kerkdorp nog nooit waren geweest.

Tijdens de dageraad, de rijp op de grasvelden en in de bomen, later een bleek zonnetje door de bladeren. Het was, wat vele wandelaars zieden, prachtig wandelweer,een mooie route we konden genieten van heel veel moois, de bomen en struiken inĀ  herfsttooi de paddenstoelen, een paddenpoel en het pad langs De Dommel. Later op de dag werden ook de 7 en 12 kilometerwandelaars verrast door het warme wandelweer.
De opzet, om gezinnen en ouderen, de mogelijkheid t bieden, om vervoerd te worden midden in de natuur, om zo ook met volle teugen te genieten van al het schoons wat de Meierij te bieden heeft, was een schot in de roos. Dit zal met de Wintertocht van zondag 3 februari 2013 zeker weer gebeuren. Van harte welkom.

Meer wsv Keistampers nieuws >>>>


28-10-2012
 
 
De keistampers
 
 
 
  

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)