Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Grand prix Groennendaal 2012
 

 

Veldrittalenten strijdlustig op Grand Prix Groenendaal


Een groot aantal nationale veldrittoppers verschenen op zondag 16 december aan de start bij de Grand Prix Groenenendaal op het terrein van conferentie- en opleidingscentrum De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. Ook werd er een Dikke Banden Race gehouden voor jongens en meisjes in de leeftijdsklasse van 5 tot en met 12 jaar.
“De bekendste namen op de deelnemerslijst bij de elite/beloften in Sint-Michielsgestel waren Twan van den Brand uit Volkel, Michiel van der Heijden uit Drunen en Mike Teunissen uit IJsselstein”, vertelde oud-wereldkampioen veldrijden Richard Groenendaal, die deel uitmaakt van het organisatiecomité.

Groenendaal is blij dat het Nederlandse veldrijden weer begint op te bloeien. “Met Lars van der Haar, Thijs van Amerongen en Twan van den Brand hebben we bij elite drie jonge Nederlandse renners die nu al meedraaien in de subtop en die de komende jaren nog progressie kunnen boeken. Bovendien hebben we ook bij de vrouwen, beloften en junioren nog diverse Nederlandse toppers rond rijden. De toekomst van het Nederlandse veldrijden kunnen we met vertrouwen tegemoet zien.”
Voor de jeugd was er van alles te beleven tijdens de Grand Prix Groenendaal. Zo werd op deze dag wederom de jaarlijkse Dikke Banden Race gehouden voor  jongens en meisjes tot en met 12 jaar. Deelname was gratis.

Op zondag 23 december worden de open Boxtelse ATB kampioenschappen verreden en op
maandag 24 december veldrijden in Boxtel.




16-12-2012
 
 
Grand Prix Groenendaal
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)