Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het Groene Recreatief fietsen
 

 

Het Groene Recreatief fietsen centraal tijdens de Doe- en Denkdag van Woud

Donderdag 26 juni aanstaande organiseert Stichting Streekhuis Het Groene Woud in samenwerking met de Fietsersbond afdeling Boxtel een Doe- en Denkdag over recreatief fietsen in Het Groene Woud. Onder de noemer ‘Het Groene Woud fietst vertrouwd!’ gaan ondernemers, organisaties en inwoners met elkaar in gesprek over de kansen, mogelijkheden en te nemen acties om Het Groene Woud daadwerkelijk tot dé fietsregio van Noord-Brabant te ontwikkelen. Per fiets worden actief successen en verbetermogelijkheden verkend. Geïnspireerd raken door, elkaar ontmoeten in, en gezamenlijke inzet voor Het Groene Woud; dat is de opzet van deze Doe- en Denkdag.

Programma
Het programma bij Café Vingerhoeds in Oirschot wordt geopend door Stan Kerkhofs, voorzitter van Burgerinitiatief Mooi Straten uit Oirschot. Aad Smid, provinciaal vertegenwoordiger Noord-Brabant van de Fietsersbond vertelt over de kansen die voor Het Groene Woud ontstaan wanneer de mogelijkheden voor recreatief fietsen worden verbeterd. Aansluitend gaat Jeroen Naaijkens, lid van het dagelijks bestuur van Het Groene Woud (portefeuille recreatie & toerisme) in op de ambities van Het Groene Woud als dé fietsregio van Noord-Brabant. Aan het einde van de middag trekken alle deelnemers per fiets daadwerkelijk Het Groene Woud in. Pierre van Oord, voorzitter van de Fietsersbond afdeling Boxtel, laat hen verschillende ‘knelpunten en succesplekken’ van recreatief fietsen in de regio zien. De Doe- en Denkdag wordt afgerond met een gezamenlijke maaltijd.

De Doe- en Denkdag is een initiatief van Stichting Streekhuis Het Groene Woud. Sinds 2013 vindt – parallel aan de seizoenen – vier keer per jaar een ‘Het Groene Woud Doe- en Denkdag’ plaats: inspirerende bijeenkomsten waarbinnen meedenken over de toekomst van Het Groene Woud, daadwerkelijk de handen uit de mouwen steken en ontmoeting samengaan. De Doe- en Denkdagen vervangen de jaarlijkse Meierij/Het Groene Woud-Themadag.

Doe- en Denkdag Het Groene Woud – zomereditie 2014
Donderdag 26 juni 2014 van 15.45 – 20.00 uur
Locatie: Café Vingerhoeds, Oude Grindweg 90 in Oirschot
Thema: Recreatief fietsen in Het Groene Woud
Deelname is gratis!
Deelnemers wordt verzocht zoveel mogelijk op de fiets te komen. Lukt dit niet, dat zorgt Het Groene Woud voor voldoende fietsen.



14-06-2014
 
 
Het Groene Recreatief fietsen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)