Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Prijsuitreiking Tourspel Liempde 2014
 

 

Prijsuitreiking Tourspel Liempde 2014

Meteen na de finish van de laatste etappe van de Tour de France op de Champs Elysées in Parijs vindt aaansluitend de prijsuitreiking plaats van het Tourspel Liempde 2014 op zondagavond 27 juli om 20.00 uur in De Durpsherberg. De prijzen worden uitgereikt door Herman van Wanrooij, wethouder sportzaken van de gemeente Boxtel.Voor de ambassadeur en deelnemer aan de Tour de France onze "eigen" dorpsgenoot Koen de Kort is het helaas niet mogelijk om aanwezig zijn, omdat de finish van de laatste etappe in deze vooravond rond half acht is voorzien. In alle hectiek en temidden van feestgedruis en euforie wordt geprobeerd om met Koen in Parijs verbinding te krijgen om met hem te skypen.

Op deze avond zal:

een gratis loterij worden gehouden onder de aanwezige deelnemers
van het Tourspel;

€ 100,00 worden uitgereikt aan degene onder de deelnemers aan het
Extra Tourspel die het best voorspeld heeft welke plaats Koen in het

eindklassement heeft bereikt. Bij meer goede voorspellingen wordt
geloot.

€ 1.105,00 aan prijzengeld worden uitgekeerd (dagprijzen, eindrangschikking nummers 1 t/m 10 en rode lantaarn);

een leuke cheque worden overhandigd aan het bestuur van de    Jeugdsoos.

De voorbije weken zijn via info@tourspelliempde.nl enthousiaste en positieve reacties binnengekomen op de nieuwe aanpak, opzet en keuze voor een lokaal goed doel alsmede de kwaliteit en het onderhoud van de ingezette nieuwe en moderne programmatuur.

Het is de bedoeling om op 27 juli met elkaar in een gezellige, enthousiaste sfeer op de voorbije weken terug te kijken en de opgedane ervaringen en mogelijke suggesties voor verbetering met  elkaar te delen.

Meer wielersport nieuws >>>>


27-07-2014
 
 
Liempstourspel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)