Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Grand Prix Groenendaal veldrijden
 

 

Subtoppers tijdens Grand Prix Groenendaal veldrijden

De Grand Prix Groenendaal die op 4 januari 2014 werd verreden was voor veel renners een generale repetitie voor het NK veldrijden dat volgende week plaatsvindt in het Drentse Gieten. De Grand Prix Groenendaal veldrit werd verreden op het terrein van conferentie- en opleidingscentrum De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel. De subtop van Nederland bij de elite- en beloften, vrouwen en junioren stonden deze dag aan het vertrek.

Groenendaal is blij dat het Nederlandse veldrijden weer opbloeit. “Bij het laatste WK wisten de Nederlanders drie wereldtitels te behalen en met Lars van der Haar, Thijs van Amerongen, CornĂ© van Kessel en Twan van den Brand hebben we bij elite een aantal jonge Nederlandse renners die nu al meedraaien in de subtop en die de komende jaren nog progressie kunnen boeken. De toekomst van het Nederlandse veldrijden kunnen we met vertrouwen tegemoet zien.”

Meer wielersport nieuws >>>>


04-01-2014
 
 
Grand Prix Groenendaal veldrijden
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)