Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GP Groenendaal
 

 

Groot aantal deelnemers bij GP Groenendaal

De deelnemerslijst voor de Grand Prix Groenendaal, die op 3 en 4 januari wordt verreden op het landgoed van Conferentie- en opleidingscentrum De Ruwenberg in Sint Michielsgestel, is in vrijwel alle categorieën goed gevuld. Diverse nationale toppers komen zich in deze veldrit een laatste keer testen voor het NK, dat een week later in Veldhoven wordt verreden.

Het programma start op zaterdag om 10.00 uur met de wedstrijd voor amateurs. Kanshebbers in deze categorie zijn onder andere Nederlands kampioen Freek de Jong uit Vught, Peter van den Heuvel, Jordy Luisman en Mattijn Motshagen. Coen Sevens rijdt een thuiswedstrijd.
Daarna is het om 11.00 uur de beurt aan de masters. Hier zijn onder andere Erik Dekker, Maikel Govaarts, Leon Brouwer en Micha de Vries kanshebbers voor de zege. David Thörig is de plaatselijk favoriet bij de masters.

De nieuwelingen gaan om 12.00 uur van start. Zij rijden een wedstrijd van 30 minuten. In deze categorie gaan onder andere Perry Frijters, Luca Vreeswijk, Luuk van Gestel, Thymen Arensman en Wim Wittenberg strijden voor de winst, terwijl ook thuisrijders Robin Blummel en Carl Uptegrove zich gaan proberen te mengen in de strijd om de zege.

Om 13.00 uur is het de beurt aan de junioren. Hier komen onder andere Dylan Bouwmans, Roel van der Stegen, Maik van der Heijden en Thijs Wolsink aan de start als belangrijkste kanshebbers voor de zege.
Bij de vrouwen lijken Anna van der Breggen, Reza Hormes, Karlijn Swinkels, Inge van der Heijden en Linda ter Beek de meeste aanspraak te gaan maken op de zege. Zij starten om 14.00 uur.
De elite/beloften starten om 15.00 uur. Hier komen onder andere  Rabo-renners Martijn Budding, Joris Nieuwenhuis en Sieben Wouters aan de start. Zij kunnen concurrentie tegemoet zien van onder andere Robbie van Bakel, Maurits Lammertink, Jeroen Boelen, Bjorn van der Heijden, Milan Vader en Stijn Huys.

Een dag later op 4 januari komen om 10.30 uur de recreanten in actie bij het Open Gestels Kampioenschap. Vervolgens komen vanaf 11.30 uur de jeugdcategorieën 1 tot en met 7 in actie.
Kijk voor meer informatie op www.veldrijden-sintmichielsgestel.nl

Meer wielersport nieuws >>>>


03-01-2015
 
 
GP Groenendaal
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)