Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdwielerwedstrijd Sint-Michielsgestel

 

Jeugdrenners in actie in Sint-Michielsgestel

Honderden jonge renners en rensters komen op 14 juni in actie bij de Rabobank Jeugdwielerwedstrijd in Sint-Michielsgestel. Tot de deelnemers behoren ook de broers Carl, Pete en Ed Uptegrove en Robin Blummel uit Sint-Michielsgestel. De organisatie van deze wedstrijd is in handen van de Stichting Wielerbelang Sint-Michielsgestel.

De Rabobank Jeugdwielerwedstrijd in Sint-Michielsgestel biedt startgelegenheid aan de KNWU-jeugdrenners in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en de nieuwelingen (15-16 jaar).

"Vorig jaar stonden er 283 renners aan het vertrek bij de jeugwielerronde in Sint-Michielsgestel. Dat aantal hopen we dit jaar minimaal opnieuw te halen", zegt René Blummel, bestuurslid jeugdzaken.

De kans is groot dat er bij de jeugdwedstrijd in Sint-Michielsgestel ook een aantal nieuwe Nederlandse jeugdkampioenen aan de start staan, want een week eerder wordt in Lieshout het NK voor de jeugd gehouden. Voor de nieuwelingen is de wedstrijd een laatste testcase voor het NK, dat een week later in Emmen wordt verreden.

De start en finish zijn gelegen aan de Ruwenbergstraat in Sint-Michielsgestel.  René Blummel: "De renners rijden op een parcours van 1.700 meter, dat gelegen is in het buitengebied. Als er een beetje wind staat, wordt het zeker een mooie en zware wedstrijd."

De eerste wedstrijd voor de jeugd begint om 10.30 uur. In totaal komen er zeven categorieën in actie. Het programma wordt afgesloten met een wedstrijd voor nieuwelingen, die om 15.45 uur van start gaan. Kijk voor meer informatie op www.veldrijden-sintmichielsgestel.nl.

Bron Stichting Wielerbelang Sint-Michielsgestel
Meer wielersport nieuws >>>>


14-06-2015
 
 
Stichting Wielerbelang Sint-Michielsgestel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)