Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Ster ZLM Toer
 

 

Kittel en Greipel voeren sprintgeweld Ster ZLM Toer aan

De Duitse topsprinters Marcel Kittel (Giant-Alpecin) en André Greipel (Lotto-Soudal) gaan opnieuw van start in de Ster ZLM Toer – GP Jan van Heeswijk. Beiden wonnen een jaar geleden een etappe in de vijfdaagse etappekoers en waren in het verdere verleden ook al meermaals succesvol. Toch zijn met hen aan de start, de winnaars in de vlakke ritten zeker nog niet in te vullen. Sprinters uit de wereldtop als de Fransman Nacer Bouhanni, Matteo Pelluchi uit Italië en de jonge Nederlanders Danny van Poppel en Moreno Hofland behoren tot de uitdagers.

Inmiddels volgens traditie is de vijfdaagse etappekoers, die dit jaar van 17 tot en met 21 juni wordt verreden, voor de rappe mannen de ideale voorbereiding op de Tour de France. Dit jaar zelfs meer dan ooit, want liefst negen Tour-teams staan aan de start in de Ster ZLM Toer. Daarbij liggen er kansen voor de sprinters, maar zijn er in de derde rit en met name in de vierde etappe kansen voor klassementsrenners.

Meer sprinters
Kittel, Greipel en Bouhanni wonnen allen al veel grote wedstrijden, maar jonge renners als Pelluchi, Van Poppel en Hofland zijn zeker in staat om zich met hen te maten. Naast hen doen echt nog een flink aantal zeer snelle sprinters mee aan de Ster ZLM Toer. Met ook de Ierse revelatie Sam Bennett, Dylan Groenewegen, de Italiaan Danilo Napolitano, Heinrich Haussler uit Australië en de Duitser Gerald Ciolek aan de start, mag het publiek heel wat spektakel verwachten.

Alle actuele informatie over de Ster ZLM Toer is te volgen op de website www.sterzlmtoer.nl of via twitter.com/sterzlmtoer en facebook.com/sterzlmtoer.

Auteur Sander Leenders
Meer wielersport nieuws >>>>


02-06-2015
 
 
Ster ZLM Toer
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)