Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tourspel Liempde 2015
 

 

Prijsuitreiking Tourspel Liempde 2015

Op de avond na de finish van de laatste etappe van de Tour de France in Parijs vindt de prijsuitreiking plaats van het Tourspel Liempde 2015 op zondagavond 26 juli om 20.30 uur in De Durpsherberg. De prijzen worden uitgereikt door Marusjka Lestrade, wethouder van de gemeente Boxtel.

Voor onze ambassadeur en deelnemer aan de Tour de France onze "eigen" dorpsgenoot     Koen de Kort is het helaas niet mogelijk om aanwezig te zijn, omdat de finish van de laatste etappe op die dag rond vijf uur is voorzien.

Op deze avond zal:
●         een gratis loterij worden gehouden onder de aanwezige deelnemers
van het Tourspel;
●         € 100,00 worden uitgereikt aan de winnaar van het Extra Tourspel;
●         € 1.430,00 aan prijzengeld van het Tourspel worden uitgekeerd
(dagprijzen, eindrangschikking nummers 1 t/m 10 en rode lantaarn);
●         een leuke cheque worden overhandigd aan de stichting Belangen-behartiging Ouderen Liempde en SamenLoop voor Hoop.

Getuige de 30% meer inschrijvingen dan vorig jaar kan geconstateerd worden dat het Tourspel in Liempde leeft. De geïntroduceerde moderne inschrijvings- methodiek en gekozen goede doelen hebben volgens ons hieraan zeker bijgedragen.

Het is de bedoeling om op 26 juli met elkaar in een gezellige, enthousiaste sfeer op de voorbije weken terug te kijken en de opgedane ervaringen in de voorbije 3 weken van de Tour met elkaar te delen.

Wij rekenen op uw aanwezigheid a.s. zondag in De Durpsherberg.

Bron Organisatie Tourspel Liempde
Meer wielersport nieuws >>>>


18-07-2015
 
 
Tourspel Liempde 2015
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)