Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Fietsbeurs de Enck Oirschot
 

 

R  en TC de Pedaleur bestaat 50 jaar

“Fietsclub” de Pedaleur heeft in het kader van haar 50 jarig jubileum op zaterdag 5 november een speciale publieksdag georganiseerd. Overdag zal, mede ondersteund door verzekeraar NH 1816, theater de Enck vol activiteit zijn met lokale specialisten op gebied van fietsen aangevuld met aanbieders van informatie over BMX, jeugd-wedstrijdwielrennen, gezondheid, voeding en reizen.
Stands.

De lokale/regionale aanbieders van fietsen zullen ieder met hun eigen specialisme/merken uitpakken; van Overdijk, Louwers, Melvin Kroes, Mutsaers uit Schijndel en Baars uit Diessen. Topsupport zal o.a. in de voormiddag met een inspanningsfysioloog aanwezig zijn en Laurens Groenendijk van Sportfocus heeft zijn Wattbike klaar staan en kan u van alles vertellen over fietsanalyses. Stichting Reanimatie Onderwijs Zuid Oost Brabant is bereid om meer te vertellen over reanimatietrainingen en de inzet van een AED. De Pedaleur heeft naast een eigen AED in haar volgwagen, opgeleide vrijwilligers en kan zo snel hulp verlenen aan leden/omstanders onderweg. R en TC de Pedaleur zal natuurlijk ook zelf aanwezig zijn op de beurs met o.a. een doorlopende foto/film presentatie over de activiteiten van de afgelopen jaren. Er is speciaal plaats gemaakt voor de goede doelen die door verschillende leden van de Pedaleur ondersteund worden; Homeride, ALS, Duchenne en RTO krijgen een plekje op ons plein in de theaterzaal.
Lezingen/workshops.
Wij hebben een aantal inleiders gevonden die door de dag heen lezingen verzorgen over hun fiets reizen ( Europafietsers), de fietsspecialisten/trainers en zorgaanbieders delen met u hun kennis op gebied van fietsonderhoud, fietsvering ( Bikesuspension),voeding, trainingsarbeid en begeleiding! Met als klap op de vuurpijl in de bibliotheek een superinteressante lezing van Peter Ouwerkerk, gerenommeerd schrijver en journalist over wielrennen. Deze lezing wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Het Groene Woud. Jan Moeskops, een van onze leden, zal fungeren als onze Umberto Tan en hem het vuur aan de schenen te leggen.
Demo’s
Buiten kan er met fietsen van Mutsaers uit Schijndel getest worden en zullen er demo’s verzorgd worden door lokale/regionale BMX fietsers. Verder is er buiten ( bij slecht weer binnen) voor onze allerkleinsten een doorlopend programma om de loopfiets uit te proberen/ behendigheid te krijgen. Inmiddels al bewezen dat dit een goed fundament is om later een goede veldrijder/BMX-er te worden!

U bent van harte welkom om samen met ons onze passie te delen in de Enck tussen 10.00 en 17.00 uur op zaterdag 5 november. Loop ook de komende week eens binnen voor de prijsvraag die in samenwerking met Jumbo – Oirschot is georganiseerd. U kunt hier twee mooie gevulde boodschappen winnen waarvan de prijswinnaars op 5 november getrokken worden! Volg ons op facebook en website R en TC de Pedaleur; www.pedaleur-oirschot.nl.

Auteur Jolanda Raaijmakers.
Meer wielersport nieuws >>>>


05-11-2016
 
 
Fietsbeurs de Enck Oirschot!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)