Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Fietsbeurs
 

 

Fietsbeurs R en Tc de pedaleur – hou 5 november vrij!

Het is dit jaar 50 jaar geleden dat r. en Tc. de pedaleur is opgericht. in deze 50 jaar heeft de Oirschots wielervereniging een plaats in de gemeenschap ingenomen die niet meer weg te denken is. Wekelijks gaan tientallen mannen en vrouwen uit Oirschot, de Beerze en omliggende dorpen de weg op om hun favoriete sport, het toerfietsen, te beoefenen. In de winter gaan ze het veld in met de mountainbike. kortom een bruisende club die klaar is voor de toekomst. En dat willen we weten!

Fietsbeurs.
Op zaterdag 5 november tussen 10 en 17 uur wordt het 50 jarig jubileum gevierd en gaan de pedaleurs hun passie voor fietsen met de bewoners van Oirschot e.o. delen. Deze dag, mede mogelijk gemaakt door verzekeraar nh 1816, staat in het teken van fietsen in de ruimste zin van het woord. De Enck, de loop en omgeving zal de hele dag gevuld zijn met stands van fietsenzaken uit de regio, leveranciers, demonstraties (waaronder BMX) en inleidingen over fietsen en fiets-gerelateerde zaken. Denk aan fietsvakanties, fietsvoeding, training, gezondheid etc. Naast info over de pedaleur brengt collega wielerclub het snelle wiel het (jeugd)wedstrijdwielrennen in beeld. De bibliotheek is bezig om een bekende schrijver/journalist over wielrennen uit te nodigen en er lopen contacten om een loopfiets-clinic voor de allerkleinsten onder ons te presenteren. U hoort de komende weken steeds meer over het definitieve aanbod.

U kunt ons volgen op de website van de pedaleur; www.pedaleur-oirschot.nl of op facebook evenementencommissie r & Tc de pedaleur.

 

Auteur Jolanda Raaijmakers.
Meer wielersport nieuws >>>>


30-09-2016
 
 
Fietsbeurs r en Tc de pedaleur – hou 5 november vrij!
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)