Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdwielerronde Sint-Michielsgestel
 

 

Veel plaatselijke renners in Jeugdwielerronde Sint-Michielsgestel

Honderden jonge renners en rensters nemen op 1 mei deel aan de Rabobank Jeugdwielerwedstrijd in Sint-Michielsgestel. Op deze dag komen ook diverse plaatselijk favorieten aan de start. De organisatie van deze wedstrijd is in handen van de Stichting Wielerbelang Sint-Michielsgestel.

De toekomst van de wielersport in Sint-Michielsgestel ziet er rooskleurig uit. Tijn Leus, Luuk Leus, Carl, Pete en Ed Uptegrove, Lynn van Leeuwen, Mendo van Leeuwen en Björn Vos uit Sint-Michielsgestel staan allemaal op de deelnemerslijst voor de wedstrijd in hun eigen woonplaats op 1 mei.
De Rabobank Jeugdwielerwedstrijd in Sint-Michielsgestel biedt startgelegenheid aan de KNWU-jeugdrenners in de leeftijd van 8 tot en met 14 jaar en de nieuwelingen (15-16 jaar).
De start en finish zijn gelegen aan de Kapelbergstraat in Sint-Michielsgestel. De renners rijden op een parcours van 1.700 meter, dat gelegen is in het buitengebied.  

De eerste wedstrijd voor de jeugd begint om 10.00 uur. In totaal komen er zeven jeugdcategorieën in actie. Het programma wordt afgesloten met een wedstrijd voor nieuwelingen, die om 15.30 uur van start gaan.

Auteur Gerben van den Broek
Website www.veldrijden-sintmichielsgestel.nl
Meer wielersport nieuws >>>>


22-04-2016
 
 
Jeugdwielerronde Sint-Michielsgestel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)