Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wesley Kreder wint tweede etappe
 

 

Wesley Kreder wint tweede etappe Ster ZLM Tour

OSS - De tweede etappe van de Ster ZLM Toer in Oss is verrassend gewonnen door Wesley Kreder van Team Roompot-Oranje Peloton. Hij haalde het in de sprint nipt voor zijn medevluchter Twan van den Brand van Cyclingteam Jo Piels. Rabo-renner Merijn Korevaar finishte als derde. Vlak daarachter won Etixx-Quick Step sprinter Marcel Kittel de pelotonspurt om de vierde plek voor Dylan Groenewegen van LottoNL-Jumbo.

Wesley Kreder trok samen met Twan van den Brand, Merijn Korevaar en Jasper Hamelink (Metec-TKH) al vroeg in de 180 kilometer lange wedstrijd op avontuur. De voorsprong van de vluchters liep echter nooit verder op dan vier minuten.

De teams van LottoNL-Jumbo en Etixx-Quick Step begonnen op de plaatselijke omlopen aan de achtervolging om hun sprinters in stelling te brengen. Voorin moest Hamelink in de slotfase lossen, maar zijn drie medevluchters bleven verrassend buiten schot. Wesley Kreder toonde zich vervolgens de snelste in de straten van Oss.

Proloogwinnaar Jos van Emden behoudt zijn leidende positie in het algemeen klassement en start morgen in Buchten opnieuw in de gele ZLM leiderstrui.

Etappeschema Ster ZLM Toer - Grote Prijs Jan van Heeswijk 2016:
Woensdag 15 juni:     1e etappe        Proloog Goes
Donderdag 16 juni:    2e etappe        Oss - Oss
Vrijdag 17 juni:                      3e etappe        Buchten - Buchten
Zaterdag 18 juni:        4e etappe        Verviers - La Gileppe
Zondag 19 juni:          5e etappe        Someren - Boxtel

Auteur Aschwin Kruders
Meer wielersport nieuws >>>>


16-06-2016
 
 
Wesley Kreder wint tweede etappe
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)