Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Dikke Banden Race
 

 

Ga jij de strijd aan tijdens de Dikke Banden Race van R en TC de Pedaleur?

Een oude traditie in een nieuw jasje!
Meedoen met een officiële wielerwedstrijd? Fietsen op een afgezet parcours, vrij van verkeer en onder luid gejuich van echt publiek? Met de kans dat je als eerste over de streep komt! Dit jaar niet in de kom van Oirschot maar op het circuit van het Moleneind in Oirschot.

Tijdens de Dikke Banden Race op woensdag 5 juli a.s. kan het!
Je kunt op je eigen fiets, mountainbike of citybike meedoen, als het maar geen racefiets is want dat zou niet eerlijk zijn. Om 18.30 uur starten de 7-, 8- en 9 jarigen, zij fietsen 5 rondjes en om 19.00 uur valt het startschot voor de 10-, 11- en 12 jarigen, deze categorie fietst 8 rondjes. Aansluitend vinden de clubkampioenschappen van R en TC de Pedaleur plaats.
Bij een klein aantal deelnemers wordt er tegelijk om 18.30 uur gestart. De winnaars krijgen bloemen en een mooie beker, maar niemand gaat met lege handen naar huis!
Durf jij de uitdaging aan? Het enige wat je dan hoeft te doen is jezelf aanmelden, dit kan via het e-mail adres: secretaris@pedaleur-oirschot.nl. Vermeld naast je naam en leeftijd ook even je adres, e-mailadres en telefoonnummer van ouder/verzorgers. Voor meer informatie belt u naar Henk van Ham:  0646420806 .

Tot ziens op 5 juli!
 

Auteur Jollanda Raaijmakers
Meer wielersport nieuws >>>>


05-07-2017
 
 
Een oude traditie in een nieuw jasje!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)