Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Veldrijden 2017 jeugd
 

 

Langspier Boxtel strijdtoneel voor jeugd veldrit renners

Zaterdag 23 december organiseerde WVS op het Langspier parcours in Boxtel Nationale jeugdwedstrijden in de leeftijd van 7 tot en met 14 jaar. Vooral voor de jeugdwedstrijden was de accommodatie op de Langspier ideaal. Het parcours is zeer compact en de renners zijn over het gehele parcours te volgen.

Er was meer dan voldoende parkeergelegenheid op asfalt direct aan het parcours en in het paviljoen, op het terrein, waren warme en koude dranken en hapjes verkrijgbaar. Honderden jeugdigen Jeugdveldrit renners uit heel Nederland verschenen aan de start. Deze veldrit was voor de jongeren een van de laatste voorbereidingswedstrijden op het NK veldrijden voor jeugd, dat op 27 januari 2018 in Hoogeveen wordt gehouden.

Meer wielersport nieuws >>>>


23-12-2017
 
 
Veldrijden 2017 jeugd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)