Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ZLM Tour 2017
 

 

Organisatie zoekt social media talent met wielerhart voor vijfdaagse topkoers

Vijf dagen op rij via Twitter verslag doen van alle ontwikkeling in de koers en social media updates verzorgen vanuit het hart van het internationale wielerpeloton. Iets voor jou? Dan is de Ster ZLM Toer wellicht wel opzoek naar jou! De organisatie zoekt namelijk iemand die goed uit de voeten kan met diverse social media, affiniteit heeft met wielrennen en beschikbaar is van 14 tot en met 18 juni. Aan de etappekoers doen jaarlijks wielersterren als Marcel Kittel, Andre Greipel en Mark Cavendish mee.

Word jij uitgekozen? Dan ben je als vrijwilliger vijf dagen lang onderdeel van het media team van de Ster ZLM Toer. En daarbij ben jij verantwoordelijk voor het Twitter-verslag vanuit de koers. Ook help je mee met allerlei andere taken rond het media team. De organisatie zorgt voor je verblijf, eten en het vervoer tussen en tijdens de etappes. Van jou wordt verwacht dat je minimaal 18 jaar bent, affiniteit hebt met wielrennen, een actieve houding hebt, goed weet hoe je op een leuke manier met social media omgaat en dat je het Nederlands en Engels in woord en schrift goed beheerst.

Aanmelden tot en met 7 mei
Dus, denk jij dat jij de man of vrouw moet zijn die van 14 tot en met 18 juni live verslag doet vanuit het hart van het internationale wielerpeloton? Meld je dan uiterlijk zondag 7 mei aan via sterzlmtoer@gmail.com. Laat daarbij in ieder geval je naam, leeftijd en woonplaats weten aan de organisatie, evenals wat meer over jezelf en een motivatie waaruit blijkt waarom jij de aangewezen persoon bent. Het meesturen van een foto van jezelf wordt gewaardeerd. Met de drie beste kandidaten wordt zo spoedig mogelijk gesproken, waarna op 17 mei bekend gemaakt wordt wie er gekozen is.

Zuiden van Nederland en de Ardennen
De Ster ZLM Toer wordt verreden in het zuiden van Nederland en de Belgische Ardennen. Op woensdag 14 juni begint de wedstrijd met een proloog in Westkapelle. Daarna volgt een rit van Tholen naar Hoogerheide, gevolgd door de etappe Buchten-Buchten. Op de vierde dag staat de koninginnenrit gepland met de start in Verviers en finish op de stuwdam van La Gileppe. Zondag 18 juni wordt de koers afgesloten met een rit die start en finisht in Oss. Andre Greipel, Mark Cavendish, Philippe Gilbert en Lars Boom zijn slechts enkele eindwinnaars van de koers waarin de topsprinters zich volgens traditie nog eenmaal testen voor de Tour de France.

Auteur Aschwin Kruders
Meer wielersport nieuws >>>>


28-04-2017
 
 
ZLM Tour 2017
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)