&

Zaalvoetbal Wijnen Bouw - Faes Entertainment

Wijnen bouw verrast bijna koploper Faes Entertainment

Koploper tweede klasse Faes Entertainment werd maandag 4 maart bijna verast door laatst geplaatste Wijnen bouw. Na zeven minuten spelen stond Faes Entertainment al op een  0-2 voorsprong. Vanaf dat moment kwam er een ommekeer in de wedstrijd Wijnen bouw zette Faes Entertainment steeds meer onder druk en kwamen op een 3-2 voorsprong.

Faes Entertainment wist dat het vanavond tegen Wijnen bouw moeilijk zou worden maar verliezen was geen optie. Tot in de laatste minuut werd er gezocht naar de gelijkmaker. Jari Klijmij bleek de oplossing te zijn hij scoorde in de laatste seconde van de wedstrijd de gelijkmaker 3-3
Faes Entertainment blijft in de maandag zaalvoetbal Boxtel tweede klasse de koppositie behouden gevolgd door Corfu.