&

Meijerij cup 2017 dag 4

DVG naar de finale ronde Meierij Cup 2017

DVG wisten zich donderdag 28 december zich te plaatsen voor de finale ronde te plaatsen in de Meierij Cup. Met twee overwinningen en een gelijkspel uit vier wedstrijden werd DVG tweede in poule D. RKSV Boxtel wist titelverdediger Helvoirt uit het Meierijcup toernooi te zetten door een nette 3-2 overwinning. RKSV Boxtel kon helaas net als vv Ollandia niet meer dan 1 winst behalen in dit toernooi en zijn daarom ook uitgeschakeld voor de finale ronde. Nieuwkomer in het toernooi Best Vooruit kon zich makkelijk plaatsen na drie overwinningen en een gelijkspel.

Kom vrijdag 29 december naar sporthal Theereheide in sint Michelsgestel een geniet van een avondje finale zaalvoetbal voor zowel de heren en vrouwen.