Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ZVS Gestel 1 - Brabantia 1
 

 

ZVS Gestel 1 vernedert hekkensluiter Brabantia 1

In Eindhoven bij de ouverture dit seizoen ging het de woensdag 10 januari eerste heft nog moeizaam en ook deze avond duurde het een kwartier voor het Gestelse team op stoom kwam. Zonder de afwezigen Nick van der Bruggen (werkverplichtingen), Luuk van Loon en de zieke Koen Hoek maar met de verdienstelijk debuterende Bas van Kuringen had ons vaandelteam uiteindelijk weinig te duchten van het nog puntloze Brabantia.

Bij de rust was het 6-0 en in de tweede helft duurde het niet lang voordat de bezoekers met een meevoetballende keeper gingen spelen. Na wat aanpassingen anticipeerden de Gestelnaren hier erg goed op en na diverse treffers keerde de keeper toch maar weer terug tussen de palen. Toen de scheidsrechter voor het laatst floot prijkte een 12-0 eindstand op het scorebord.Treffers kwamen op naam van Bas, Mo (3), Rico de Laat (3) en Collin Van Den Bergh (foto) die maar liefst 5 keer doel trof.
Met deze zege neemt ZVS/Rijschool Gestel 1 ook de leiding in de tweede periode met twee gewonnen duels en een imponerend doelsaldo van 22 voor en 1 tegentreffer.

Een mooie opwarming voor het mooie oefenduel komende maandag 15 januari a.s. tegen de Beloften van Oranje. Dan zal er uit een ander vaatje getapt moeten worden wanneer de aanstormende vaderlandse zaalvoetbal talenten in Gestel komen spelen.
Alle elf door bondscoach Max Tjaden geselecteerden spelen voor clubs uit de eredivisie.

Een prachtig en uniek affiche waar u gratis bij kunt zijn.

Schrijf het in de agenda of check in op ons evenement!

Bron ZVS Gestel
Meer zaalvoetbal nieuws >>>


10-01-2018
 
 
ZVS Gestel 1 - Brabantia 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)