Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

ZVS/Filias VR 1 - de Raven VR 2
 

 

ZVS/Filias dames zijn "on fire"

Het debuut van ons damesteam in de zaalvoetbal competitie is niet onopgemerkt voorbij gegaan deze avond. Na welgeteld 24 seconden lag de eerste bal al in het doel bij tegenstander de Raven VR 2 via Jolijn van Weert.

Het was smullen in sporthal de Braken voor coach Koen van Roessel en de speciaal gekomen toeschouwers die de teller zagen stoppen bij een 10-1 ruststand. Keeper Sanne Traa had een rustige avond en moest incidenteel haar kunsten vertonenMiddels mooie aanvallen werd de tegenstander uit Luyksgestel uiteindelijk met een 16-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.
De doelpunten kwamen op naam van Eefje Van Son (4), Kelly de Laat (3), Romie Mulders (3), Jolijn (2), Lisa Steenbakkers (2), Sophie Verhees en Joy Seifried waar Ilse Traa alles goed dicht hield. Het koste wat moeite om de thuisduels bij de KNVB voor elkaar te krijgen maar het kunnen zaalvoetballen in de eigen omgeving is ook voor de dames absoluut een must!

We hopen dat andere dames ook eens een kijkje komen nemen en wellicht kan de vereniging volgend jaar dan alsnog naar twee teams.

Een absolute aanwinst voor de vereniging; ga zo door dames

Meer zaalvoetbal st Michelsgestel nieuws >>>>


03-09-2018
 
 

ZVS/Filias VR 1 - de Raven VR 2

 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)