&

ZVS/Bodemflex Vr 2 – ESZVV Totelos Vr 4

ZVS/Bodemflex Vr 2 op gelijk hoogte met ESZVV Totelos Vr 4

Na de eerste wedstrijd verloren te hebben werd er vorige week glansrijk gewonnen van Brabantia: 4-0! Het devies voor deze maandag 30 september was dan ook om deze lijn door te trekken.

In navolging van Vrouwen 1 werd ook door de dames van ZVS/Bodemflex Vr 2 na het nemen van de teamfoto afgetrapt tegen ESZVV Totelos. In het begin golft het spel wat op en neer en worden beide doelvrouwen nauwelijks getest. De ban wordt gebroken door een ziedend schot van Lisa Steenbakkers, 1-0 voor de thuisploeg. Nu lijkt de wedstrijd pas echt te zijn begonnen en zijn er aan beide kanten meer kansen te noteren. Waar Ashley Raaijmakers met regelmaat goed bij haar directe tegenstander wegdraait en Dieuwertje Kuijpers en Susan van Antwerpen voor de nodige rust in de ploeg zorgen, staan de doelvrouw van Totelos of gelegenheidsdoelvrouw Noelle van der Sluis van de thuisploeg succes in de weg. Helaas kan laatstgenoemde niet voorkomen dat de gelijkmaker dan toch gescoord wordt. Het antwoord laat gelukkig niet lang op zich wachten, want wederom is het Lisa die met haar 2e de voorsprong, tevens ruststand op het scorebord zet.

In de rust geeft coach Koen van Roessel aan dat er wat te halen valt vandaag en dat het baltempo wat opgevoerd moet worden om de tegenstander ‘kapot’ te spelen. Dit is niet aan dovemansoren gericht, want de tegenstander wordt teruggedrongen op eigen helft en de kansen worden aaneengeregen, alleen ontbreekt het net aan dat beetje scherpte voor de goal of ligt de goed keepende doelvrouw van de tegenstander in de weg. Er wordt hard gewerkt en ook Rachel Kuijpers, Joy Seifried en Yvanka Verberne zijn kansrijk, dus een doelpunt kan niet uitblijven, alleen is er een ongeschreven wet in het voetbal: als je de kansen zelf niet benut…… Uit een op het eerste oog ongevaarlijk schot rolt de bal uit de kluts in het doel: 2-2. Opnieuw gaan de schouders er weer onder om toch nog de winnende te maken, maar de tijd hiervoor is helaas te kort. Teleurgesteld wordt er genoegen genomen met een gelijkspel. Volgende week wordt er uit gespeeld tegen FC Eindhoven. Met dezelfde inzet moet een goed resultaat mogelijk zijn.

Deze enthousiaste groep meiden is nog op zoek naar een keepster en een coach, dus mocht je jezelf hierin herkennen of iemand anders kennen, neem contact op via de site: www.zvsgestel.nl of stuur een WhatsApp naar 06-14160946