Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC den Bosch D2 - Dongen D1
 

 

Voetbal talenten boeken winst met FC den Bosch D2 tegen Dongen D1.


Zaterdag 8 september begon ce wedstrijd slecht voor FC den Bosch D2.  Door een grote foute pass achter kwam de spits van Dongen alleen voor de keeper en maakte deze knap af. De leider greep meteen in. Stan werd van links back, naar het midden gepositioneerd om bij de snelle spits te gaan verdedigen. Lars van Hamond, die als voorstopper was gestart werd naar het middenvelder gepositioneerd. Hier door kwam er meer rust in het spel, en Stan stopte de snelle verdediger goed af.De Bosch score voor de rust 3x, waaronder een goal van Lars van Hamond. De ruststand was 1-3 in het voordeel van FC den Bosch D2.

Na rust ging FC den Bosch D2 gewoon door met het aanvallende spel.

Dit resulteerde dan ook in een goal voor FC den Bosch D2.  Vervolgens kwam uit een diepe bal van Dongen , waar Stan de bal weg kopte, maar helaas kwam de bal bij een tegenstander is de voeten waardoor de speler genade loos uithaalde, en de eindstand op het bord verscheen, 2-4.

Al met al verdiend voor FC den Bosch D2.

Auteur : John Maas
Meer voetbal talenten nieuws >>>>


08-09-2012
 
 
FC den Bosch D2 - Dongen D1
 
 
Bekijk de foto`s Evelien >>>>
Bekijk de foto`s John >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)