Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Stan en Lars winnen met FC den Bosch D<12 KNVB district zuid 1
 

 

Stan en Lars winnen met FC den Bosch D<12 KNVB district zuid 1


Zaterdag 25 mei  zijn Stan en Lars met de FC den Bosch D<12 naar de district zuid 1 beker finale geweest. Dit is een toernooi waar de 4 regio winnaars uit het district zuid 1 strijden om de beker van zuid 1.
De aanwezige teams waren : RBC D1, GJS D1, VOAD D1 en FC Den Bosch D2.
Dit toernooi werd gespeeld in Engelen. Wedstrijden duurden 2x 15 minuten.
De 1ste wedstrijd was tegen RBC D1. FC den Bosch D<12  was dominant in het duel. De uitslag was dan ook winst voor FCDB met 2-1.
2de FC den Bosch D<12 wedstrijd was tegen GJS D1. Dit was een spannende wedstrijd, met de meeste kansen voor FCDB. FCDB won dan ook met 1-0.
De 3de FC den Bosch D<12 wedstrijd was tegen VOAB D1. Hier zou een gelijk spel volstaan. Maar VOAB was dreigender als FC den Bosch D<12. Maar de verdedigers van FCDB stond goed. Het was dan ook FC den Bosch D<12 die de 1-0 maakte uit een goed opgezette aanval. Maar 5 minuten voor tijd maakte VOAB toch nog gelijk. FC den Bosch D<12  kwam niet echt meer in gevaar, waardoor een 1-1 gelijkspel een terechte uitslag was. Daardoor was de overwinning van de KNVB district zuid 1 beker een feit.
Een knappe prestatie van Stan en Lars met hun team FC den Bosch D<12

Meer voetbal talenten nieuws >>>>


25-05-2013
 
 
Stan en Lars winnen KNVB district zuid 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

25-05-2013
 
 
Stan en Lars winnen KNVB district zuid 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)