Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC den Bosch D2 - TSC
 

 

Stan en Lars behalen verdiende overwinning op TSCZaterdag 15 september stond de thuis wedstrijd tegen TSC op het programma.
De tegenstander was sterk, gezien de uitslag van vorige week, waar zij net met 3-2 hadden verloren van PSV. FC den Bosch D2 begon goed aan de wedstrijd. Er werd meteen goed druk gezet waardoor de TSC geen gelegenheid kreeg om van de goal af te voetballen. De kansen waren dan ook voor FC den Bosch D2, maar wederom hadden ze een hoop kansen nodig om het net te vinden. Dit ondanks de toegespitste training van afgelopen week, op afwerken. 5 minuten voor het einde van de 1ste helft viel dan wel een goal. Een bal werd eerst gepareerd door de keeper, maar deze kwam voor de voeten van de midvoor, die hem netjes binnen schoot.

De 2de helft was het spel hetzelfde als de 1ste helft. FC den Bosch D2 zette meteen druk op de bal.  De verdedigers van FC den Bosch D2 hadden de spitsen onder bedwang, waardoor zij regelmatig mee op konden komen. Zo werd een voorzet van Stan niet goed aangenomen door de spits van FC den Bosch D2, waardoor TSC de bal weg kon trappen. Maar verder als de middellijn kwam TSC niet. FC den Bosch D2 verslapte niet.  Een diepe bal werd opgevangen door de verdediging, waar de bal direct werd diep gegeven op de links buiten, die daardoor alleen op de keeper af ging en de aanval koel afmaakte.

Vervolgens kwam FC den Bosch D2 niet meer in de problemen.

Auteur John Maas


15-09-2012
 
 
FC den Bosch D2 - TSC
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)