&

Fc den Bosch D2 - Willem II

Overtuigende overwinning voor voetbal talenten Lars en Stan

Zaterdag 27 oktober wedstrijd FC Den Bosch D<12 tegen RKC/Willem II D<12 stond op het programma.
Belangrijke wedstrijd voor de FC Den Bosch, zij moesten winnen om aansluiting te houden bij RKC/Willem II. Voor aanvang van de wedstrijd stond RKC/Willem II 4 punten los van Fc Den Bosch, dat 5de stond op de ranglijst. De wedstrijd ging gelijk op, alleen de voorhoede van RKC/Willem II was gevaarlijk met counters. Er stonden dan ook 2 snelle spitsen in, die de achterhoede van FC Den Bosch lastig maakte. Het werd dan na 10 minuten voetballen 0-1. FC Den Bosch herpakte zich goed, en ging meer druk zetten en beter voetballen. Dit resulteerde in 2 goals voor de rust.

Na de rust bleef de FC Den Bosch druk zetten op de spelers van RKC/Willem II, waardoor zij niet meer tot echte aanvallen konden komen.FC Den Bosch RKC speelde goed op de counter. Na een minuut of 15 in de 2de helft resulteerde dit dan ook in de 3-1. De 4-1 viel ook nog, door een penalty. Deze kans werd benut werd door Stan Maas. 4-1 was goed, maar misschien een beetje vertekend.