Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geldrop D1 - Fc den Bosch D2
 

 

Verdiend en onverdiend verlies voor talenten Stan en Lars


Zaterdag 1 december de wedstrijd uit tegen Geldrop. Dit was de eerste wedstrijd van de return wedstrijden.Ondanks de lage klassering van Geldrop, was het een moeilijke tegenstander.
De thuiswedstrijd was ook maar net met 1-0 gewonnen.
De door de KNVB aangestelde scheidsrechter kwam niet opdagen, waardoor er door een "eigen scheids" werd gefloten.

Fc den Bosch D2 startte de wedstrijd dan ook goed. De ploeg zette Geldrop meteen onder druk.
De kansen waren dan ook voor de Fc den Bosch D2. Maar de ballen gingen er niet in. Tegen de paal, de keeper kon net genoeg de bal toucheren of stond er een speler op de lijn om de bal op tijd weg te trappen. De ruststand was dan ook 0-0, terwijl Fc den Bosch D2 zeker voor had moeten staan.
Geldrop had geen kans kunnen creëren. Fc den Bosch D2 had het goed staan.De 2de helft was meer gelijk op gaand.Fc den Bosch D2 speelde met meer druk naar voren, waardoor Geldrop vaak de lange bal hanteerde, en de spitsen aan het werk zette. Fc den Bosch D2 ging nog meer druk zetten, door achterin 1 op 1 te gaan spelen en voor, met 4 spitsen te gaan spelen. Maar zoals het vaak gaat wordt de aanvallende ploeg afgestraft. Een vrijetrap op de rand van de 16 meter, wat eigenlijk geen vrije-trap was, werd door Geldrop speler netjes binnengetrapt. Alleen de scheidsrechter begin een fout door te fluiten voor het te vroeg uitlopen van de Fc den Bosch D2spelers. Op moment dat hij floot en de spelers terug waande, schoot de Geldrop speler de bal op goal. De scheidsrechter keurde het goed, terwijl het spel eigenlijk stil lag. Ondanks de protesten van Fc den Bosch D2 , telde de scheidsrechter het doelpunt.
Fc den Bosch D2 ging voor de zeker verdiende  gelijkmaker, maar deze kwam er niet. Ondanks, de wederom, vele kansen.Helaas een onterechte nederlaag voor Fc den Bosch D2. Maar als Fc den Bosch D2 de kansen niet afmaakt, verdien je het niet om te winnen, en moet je het niet de schuld bij de scheidsrechter neerleggen.

 

Auteur John Maas
Meer talenten nieuws >>>>


01-12-2012
 
 
Geldrop D1 - Fc den Bosch D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

01-12-2012
 
 
Geldrop D1 - Fc den Bosch D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)