Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Wilhelmina D1- Fc den Bosch D2
 

 


Ruime winst voor Stan en Lars met FC den Bosch D2 op Wilhemina D1

Zaterdag 6 oktober heeft FC den Bosch D2 een uit wedstrijd tegen Wilhelmina D1 uit de Bosch.
De wedstrijd begon om 11.15 uur, gelukkig na de hevige regen. Er is dan ook geen regen meer gevallen. De tegenstander wilhelmina had nog niets gewonnen en alles met grote cijfers verloren.
De spelers van FC den Bosch D2 waren dan ook gebrand op een grote uitslag.De wedstrijd was dan ook een-richtings-verkeer, naar de goal van wilhelmina.Na goede combinaties was het snel 2-0 voor FC den Bosch D2 maar daarna was het samenspel iets minder..De ruststand was 3-0 voor FC den Bosch D2.
In de rust is er flink gewisseld door de coach van FC den Bosch D2.Maar Wilhelmina kwam beter uit het kleedlokaal. Ze durfden meer naar voren te voetballen.Des al niet te min scoorde FC den Bosch D2 nog 3 keer en wilhelmina niet.


Auteur John Maas
Meer voetbal talenten nieuws >>>>


06-10-2012
 
 
Wilhelmina D1 - Fc den Bosch D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

06-10-2012
 
 
Wilhelmina D1 - Fc den Bosch D2
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>> 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)