Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC den Bosch >14 - Graafschap
 

 

Gelijkspel voor Stan Maas met FC den Bosch >14 tegen de Graafschap

Stan Maas speelde zaterdag 24 augustus met FC den Bosch <14 een oefenwedstrijd tegen de Graafschap. Hij startte als linksback. Hij had het zwaar. Het tempo ligt hoog en daarnaast had hij ook een grote, snelle en handige tegenstander. Maar hij heeft hem van scoren weten af te houden, en zo ook het geven van goede passen of assist's.

De 2de helft was hij zelf verzekerd, en durfde hij mee op te komen. Nu was het de tegenstander die achter hem aan moest. De graafschap kwam wel met een beetje geluk op voorsprong, de bal viel uitde kluts voor de voeten, voor  een de graafschap speler, die makkelijk kon binnentrappen. FCDB ging nog meer naar voren spelen, met de snelle en behendige spitsen, werd het 10 minuten voor tijd dan ook gelijk. De wedstrijd was daarmee gespeeld, er kwamen nog wat kleine kansjes, maar meer zat er niet meer in. Uiteindelijk was de 1-1- een terechte uitslag.

Auteur John Maas
Meer voetbal tallenten nieuws >>>>


24-08-2013
 
 
 
FC den Bosch >14 - Graafschap
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)