Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

FC den Bosch O14 - Feyenoord O14
 

 

Nipt verlies voor Stan Maas met FC den Bosch O14 op Feyenoord O14

Helaas heeft Stan Maas zaterdag 25 januari met FC den Bosch O14 nipt verloren met 4-5 van Feyenoord O14 . Niet verdiend gezien het spel. Feyenoord stal de punten van FC den Bosch O14 Maar dat is het geluk/klasse van een grote club. De vorige confrontatie werd verloren met 7-1. FC den Bosch O14 wist wat er moet gebeuren, en dat werd dan ook gedaan, veel strijd en passie werd er op de mat gelegd.
Feyenoord begon dan ook zeer fel, met veel druk op FC den Bosch O14, aan de wedstrijd. FC den Bosch O14 kwam moeilijk aan voetballen toe. Feyenoord kwam dan ook op een 1-0 voorsprong. FC den Bosch O14 ging hierdoor wel beter voetballen, en durvende meer naar voren te voetballen.

Dat resulteerde dan ook in de gelijkmaker. Een speler van FC den Bosch O14 werd vast gehouden in het strafschopgebied, waardoor hem een scoringskans werd ontnomen. Penalty, deze werd dan ook benut. FC den Bosch O14 bleef naar voren voetbalen, wat resulteerde in een grote kans voor FC den Bosch O14, maar helaas werd de kans niet benut. Feyenoord had wel kansen, maar deze werden afgeslagen. Maar een afvallende bal werd op gevangen op de 16 meter, die dan ook netjes over de uitgekomen keeper werd gespeeld, en het 1-2 werd. Dit was ook de ruststand. Na rust bleef FC den Bosch O14 naar voren spelen, maar wel opletten voor de snelle spitsen van Feyenoord. Maar het was FC den Bosch O14 die scoorde. Het was dan ook de verdiende gelijkmaker. FC den Bosch O14 bleef druk zetten op de verdediging van Feyenoord. De Feyenoord keeper speelde bal naar de laatste man, de spits van FCDB veroverde de bal en ronde netjes af. 3-2 voor FC den Bosch O14. FC den Bosch O14 bleef voetballen, een aanval over rechts werd netjes bezorgd bij de middenvelder, die vanaf de 16 meter netjes afronden.
4-2 voor FC den Bosch O14. Feyenoord was het helemaal kwijt. Maar het geluk was op hun hand. Een vrije trap kwam met geluk bij de 2de paal, waar deze werd binnengekopt. 4-3. Feyenoord kreeg weer hoop, een vrije trap 20 meter van de goal van FC den Bosch O14, werd door de keeper niet voldoende gekeerd, waardoor de bal via zijn handen als nog de goal in ging. Stand 4-4. Met nog een minuut of 8 te voetballen was het geluk voor Feyenoord wederom daar, een van richting veranderd afstand schot, rolde de bal langs de vaststaande keeper, zachtjes in de goal. Stand: 4-5. Dit was gezien het spel van de wedstrijd niet verdiend.
Feyenoord stal de punt van de FC den Bosch O14
Al met al, een goed resultaat, zeker gezien het vorige resultaat.

Auteur John Maas
Meer voetbal talenten nieuws >>>>


25-01-2014
 
 
FC den Bosch O14 - Feyenoord O14
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)