Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sparta Rotterdam-FC den Bosch C <14
 

 

Stan Maas gelijkspel met FC den Bosch C <14 tegen Sparta Rotterdam

FC den Bosch C<14 had zaterdag 7 september de uitwedstrijd op het programma staan, uit naar Sparta Rotterdam. Sparta was de afgelopen jaren een sterke opponent, waar FC den Bosch C<14 het altijd moeilijk tegen heeft. Sparta begon sterk en offensief, maar de FC den Bosch C<14  kon de aanvallen goed afslaan.
De sterk, fysieke spitsen van Sparta, hadden Stan en de andere verdediger Chiel hun handen aan vol. Maar de spitsen wisten niet te scoren. FC den Bosch C<14 kwam na 12 minuten op voorsprong door een terechte penalty. 0-1 was ook de ruststand.

Na de rust begon werd 2-1 voor Sparta door een penalty en een plotseling kans. FC den Bosch C<14 liet het er niet bij zitten, en scoorden 10 minuten voor tijd, uit een mooie opgezette- en uitgespeelde aanval, de 2-2. De laatste kans was nog voor Sparta, een bal op de paal, maar meer gebeurde er niet meer.
Gelijk spel was dan ook een terechte uitslag.
Volgende week speelt FC den Bosch C<14 de thuis wedstrijd tegen NAC in stadion de Vliert om 12.15 uur

Auteur John Maas
Meer talenten voetbal nieuws >>>>


07-09-2013
 
 
Sparta Rotterdam - FC den Bosch C <14
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)