Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sander Heesakkers Nederland O18 - Duitsland O18
 

 

Sander Heesakkers winst met Nederland O18 - Duitsland O18

Voetbal talent Sander Heesakkers behaalde dinsdag 26 maart op het terrein van DETO in Vriezenveen tijdens de oefenwedstrijd met het Nederlands elftal onder de 18 jaar een schitterende 4-1 overwinning op Duitsland O18. Sander Heesakkers kreeg van KNVB-coach Remy Reijnierse het vertrouwen door zijn goede prestaties bij PSV A1 om te starten in de basis van het Nederlands elftal wat hij liet zien in de wedstrijd tegen Duitsland.

Met twee doelpunten van Anwar El-Ghazi van Sparta Rotterdam en èèn van Bilal Basacikoglu RJO Heerenveen/Emmen ging het Nederlands elftal met een 3-0 voorsprong de rust in. Nederland creëerden in de tweede helft nog wel kansen maar pas in de 88e minuut wist de Schijndels voetbal talent Ray Vloet (PSV A1) de 4-0 op het scorebord neer te zetten.
Duitsland wist nog in de laatste fase van de wedstrijd de eer nog te redden eindstand op 4-1

Meer voetbal talenten nieuws >>>>


26-03-2013
 
 
Sander Heesakkers
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)