Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Geen finale plaats PSV A1 op Otten Cup toernooi
 

 

Geen finale plaats PSV A1 op Otten Cup toernooi


Zaterdag 3 augustus is het team van Sander Heesakkers er niet in geslaagd om een finale plaats te veroveren in eigen PSV A1 Otten Cup toernooi.  PSV A1 startte de eerste wedstrijd  goed tegen FC Glenavon door een  2-0 overwinning kwamen ze op zes punten uit drie wedstrijden. Om de finale te bereiken moest de volgende wedstrijd van de nog ongeslagen Benfica gewonnen moeten worden. Maar PSV A1 wist ondanks de vroege voorsprong van middenvelder Leemans niet te behouden en verloren met minimaal verschil van Benfica 1-2.

Morgen zondag 4 augustus zal Sander met zijn team PSV A1 de strijd aan moeten gaan met Eintracht Braunschweig dat evenveel punten heeft om hun 3e plaats positie vast te houden. Deze wedstrijd zal gespeeld worden om 10.00 uur op de Herdgang Eindhoven waar u van harte bent uitgenodigd om te supporteren.

Meer voetbal talenten nieuws >>>>


04-08-2013
 
 
PSV A1 Otten cup toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)