&

Maarten Peijnenburg Otten Cup 2015

Maarten Peijnenburg wint Otten Cup 2015 met PSV A1

Zondag 16 augustus is Maarten Peijnenburg samen met PSV A1 in geslaagd om Otten Cup 2015 op hun naam te schrijven. In de finale wist PSV A1 nadat ze vrijdag in de poule fase nog van Barcelona met 0-2 hadden verloren werd dit keer met 4-0 winst de Otten Cup gewonnen. Joey Konings tekende voor PSV A1 de 1-0 waarna in de 22e minuut Maarten Peijenburg uit een voorzet koppend de 2-0 op het scorebord plaatsen. Na de rust breide PSV A1 de voorsprong uit met doelpunten van Konnings en Rommens waarna de eindstand op 4-0 kwam te staan.