&

PSV / FC Eindhoven - Ajax

Vrouwen PSV / FC Eindhoven speelt gelijk tegen AJAX

Vrijdagavond 24 april speelde de vrouwen van  PSV / FC Eindhoven gelijk tegen de beter spelend Ajax in een thuis wedstrijd op de Herdgang. Het volgestroomde Herdgang  waaronder ook vele supporters uit Boxtel zagen PSV / FC Eindhoven in de 41e minuut een doelpunt tegen krijgen. Na de rust startte PSV / FC Eindhoven voortvarend en kwamen met doelpunten van Daniëlle van de Donk en Nadja Pfeiffer op een 2-1 voorsprong. Ajax wist zich door hun beter spel toch op gelijke hoogte te komen met doelpunt van Marlous Pieete.  Ondanks dat PSV / FC Eindhoven  niet zijn beste speelde kunnen ze terug kijken naar een prima resultaat