Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Scouts staan te popelen om kerstkaarten te bezorgen
 

 

Scouts staan te popelen om kerstkaarten te bezorgen

Komende feestdagen trekken de scouts van Scouting Boxtel weer door de gemeente om kerstwensen te verspreiden. Van 6 tot en met 13 december kun je je kerstkaarten tegen een bescheiden vergoeding inleveren op verschillende locaties rond Boxtel. De scouts zorgen dan dat je kaarten ruim voor de feestdagen bezorgd worden.

De jeugdvereniging organiseert deze actie alweer voor de achtste keer. De vereniging hoopt dat er weer veel kaarten ingeleverd worden om te kunnen bezorgen. De kerstkaarten worden van 15 t/m 21 december bezorgd in Boxtel, Esch, Lennisheuvel en Liempde (postcodes 5281, 5282, 5283, 5296 en 5298).

Vrijwilligers van de Scouting zetten zich elke week in om de kinderen een fijne veilige en plek te bieden waar iedereen gelijk behandeld wordt en zichzelf kan zijn. De opbrengt voor deze actie komt volledig ten goede aan de groep. Dit helpt de vrijwilligers van de vereniging om uitdagende activiteiten voor haar ruim driehonderd leden te organiseren. Door de contributie laag te houden blijft deze hobby bereikbaar voor alle kinderen, ongeacht hun financiële achtergrond.

Mensen die hun kerstkaarten door de scouts laten bezorgen steunen niet alleen Scouting Boxtel, maar besparen ook aardig op de bezorgkosten. De scouts bezorgen de kerstkaarten namelijk voor slechts vijftig eurocent per kaart en vijf kaarten voor twee euro. Dat is ongeveer de helft van de kosten voor decemberzegels van dit jaar!

Je kan jouw kerstkaarten tussen 6 tot en met 13 december inleveren bij de blokhut van Scouting Boxtel (Molenwijkseweg 5B) en diverse andere centraal gelegen locaties in Lennisheuvel, Boxtel, Liempde en Esch. Gelieve alle kaarten te voorzien van een volledig adres en gepast geld toe te voegen. Alle inlevertijden en -locaties zijn terug te vinden op www.scoutingboxtel.nl/kerstkaarten.

Scouting Boxtel
Scouting Boxtel is dé Scoutinggroep voor Boxtel, Liempde, Esch, Gemonde en Lennisheuvel. Scouting Boxtel heeft uitdagende programma's voor kinderen van 5 t/m 18 jaar en ook voor scouts met een beperking. Iedere leeftijdsgroep heeft programma's afgestemd op de kinderen in de groep. De diversiteit in het programma betekent dat geen opkomst hetzelfde is. Alle leeftijdsgroepen sluiten het jaar af met een zomerkamp. Dit aangevuld met diverse weekendactiviteiten maakt Scouting tot een veelzijdige hobby.

Auteur Erik Weug
Meer Scouting Boxtel nieuws >>>>


 
04-12-2023
 
 
Scouts staan te popelen om kerstkaarten te bezorgen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)