Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Loeriefoepe, ’t Cantus wel!
 

 

Loeriefoepe, ’t Cantus wel!

Het Loeriefoepe op carnavalsmaandag is helemaal terug van weg geweest. Niet in de oude stijl van een ludieke kroegentocht, maar in een compleet nieuw jasje. Vandaar het motto: Loeriefoepe, ’t Cantus wel! Het evenement vindt plaats op maandag 12 februari 2024 op het Carnavalsplein in het centrum van Liempde.

Met het nieuwe motto wil de organisatie niet alleen uitdrukken dat het Loeriefoepe terug is op de carnavalsagenda in Ploegersland. Het nieuwe motto is ook een hint naar de nieuwe opzet van het evenement, een cantus. Maar Loeriefoepe, ’t Cantus wel!, is natuurlijk geen gewone traditionele cantus waarbij het alleen om het meezingen draait. Want Loeriefoepe blijft Loeriefoepe, met eigen tradities én een eigen reglement. Laat je verrassen zodat je straks kunt zeggen “ik was er bij”.

Deelnemerskaart (18+)
Iedereen van 18 jaar en ouder kan en mag deelnemen aan Loeriefoepe, ’t Cantus wel! En ook als publiek ben je van harte welkom. Daar hangt geen leeftijd aan. Loeriefoepe is immers voor iedereen. Maar wil je als Loeriefoepe-VIP plaatsnemen aan één van de twintig Cantus-tafels heb je een Loeriefoepe deelnemerskaart nodig. Een kaart kost € 20,00. Wat zijn de voordelen van het kopen van een deelnemerskaart? Je krijgt een zitplaats en je hoeft niet te staan. Je wordt de trotse eigenaar van de nieuwe gadget, de enige echte Loeriefoepe-sjaal. Je krijgt een gratis broodje hamburger van Stan en Kelly van Boerderijwinkel Verhoeven. En tot slot worden er bij de start van de Cantus door de kasteleins van ’t Wapen van Liempde en de Durpsherberg drie gratis pitchers bier op jouw tafel gezet. Toch mooi twee tot drie gratis glazen bier per persoon.

Voorinschrijving
Ongetwijfeld is het enthousiasme om deel te nemen aan Loeriefoepe, ’t Cantus wel! groot. Maar voor de eerste editie is gekozen om twintig tafels met zitbanken te plaatsen. Aan iedere tafel is plek voor 10 personen. Er zijn dus 200 deelnemerskaarten beschikbaar. Wil je zeker zijn dat je met je vrienden aan één tafel zit, maak dan gebruik van de voorinschrijving en reserveer gezamenlijk een tafel. De voorinschrijving is nu al open en eindigt op 5 februari 2024. Houd er rekening mee, OP=OP. Je mailt je reservering voor het aantal kaarten naar de organisatie (LoerieFoepe@hotmail.com) en vermeld daarbij je naam, geboortedatum en 06-nummer. Op dat 06-nummer krijg je een tikkie voor het aantal gereserveerde kaarten. Na betaling van het tikkie is de reservering definitief. Op carnavalsmaandag kun je dan de kaarten afhalen.

Programma Loeriefoepe, Cantus wel 2024!
13 – 14 uur                       ‘N boiemke leggen bij Stan en Kelly op het Carnavalsplein
13 – 14 uur                       Start losse verkoop deelnemerskaarten Loeriefoepe, ‘t Cantus wel!
14 – 16 uur                        Loeriefoepe, ‘t Cantus wel!
16 – 16.30 uur                  Zanger Jip van de Loo
16.30 – 19 uur                  Afterparty m.m.v. CV Ginne Klets (Stan en Kelly zijn er ook nog)

19 uur                                 Einde, we klinken verder in de kroegen

 
 


19-01-2024
 
 
Loeriefoepe, ’t Cantus wel!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)