Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Zomercompetitie Darten 2024 in Boxtel
 

 

Zomercompetitie Darten 2024 in Boxtel 30 mei van start: Spanning in de cafés

BOXTEL - Dartsfans binnen Boxtel, Esch, Liempde en Gemonde kunnen zich verheugen op een zomer vol spanning en competitie, want vandaag kondigde de organisatie de Zomercompetitie Boxtel 2024 aan. Deze lokale zomercompetitie belooft tien weken lang een spektakel van dartvaardigheden, teamgeest en opwinding in de gezellige cafés van Boxtel en omstreken.

In dit unieke evenement zullen teams van verschillende cafés het tegen elkaar opnemen in een poulesysteem, waarbij elke kroeg haar eigen getalenteerde darters afvaardigt. De Zomercompetitie Boxtel is niet alleen een gelegenheid om het lokale darttalent te laten schitteren, maar ook om de gemeenschap samen te brengen in een sportieve en amusante sfeer. En dit alles op de fiets!

De competitie begint op donderdag 30 / vrijdag 31 mei 2024 en zal tien opeenvolgende weken doorgaan. Elk team zal zijn thuiswedstrijden organiseren in het vertrouwde decor van het eigen café, wat een extra dimensie van lokale betrokkenheid toevoegt aan de competitie.
"De Zomercompetitie Boxtel is een fantastische manier om de zomer door te brengen. Het brengt mensen samen, creëert een gezellige sfeer in de cafés en zorgt voor competitie op hoog niveau", zegt Ariën Egge, een van de organisatoren.
De spanning zal stijgen naarmate de teams elkaar ontmoeten en strijden om de hoogste eer. Het poulesysteem garandeert een gelijkwaardige competitie, en elke speler kan zijn vaardigheden tonen. De competitie eindigt met een groots opgezet eindtoernooi en prijsuitreiking op zondagmiddag 11 augustus 2024 in zaal de Comsche Hoeve.

Café-eigenaren, darters en supporters worden aangemoedigd om deel te nemen aan deze zomerse viering van darts. De inschrijvingen zijn geopend, er staan twee inschrijfavonden gepland en het belooft een zinderende competitie te worden waarin de lokale dartscene volop tot bloei komt.
Voor meer informatie en inschrijvingen kunnen geïnteresseerden terecht op de website van de

Zomercompetitie Boxtel (www.zomercompetitieboxtel.jouwweb.nl). Mis dit lokale spektakel niet en bereid je voor op tien weken vol dartplezier in de gezelligste cafés van Boxtel en omstreken!


 
 


29-01-2024
 
 
Zomercompetitie Darten 2024 in Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)