Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons nieuws
 

 

White Demons bruisende vereniging uit Berkel-Enschot, die circa 210 leden telt. Sinds 1973 spelen ze handbal, tegenwoordig zowel op topsportniveau als in de breedtesport. Sportieve vriendschap is White Demons leus. 24-03-2018

 

Marit Hogenboom neemt White Demons bij de hand.

De dames van White Demons ontvingen zaterdag 24 maart de dames van O.H.C. '01 uit Oosterhout, de koploper van het huidige competitieseizoen. Op voorhand een mooie krachtmeting om te zien waar White Demons op dit moment staat.

Lees verder >>>>

11-03-2018

 

White Demons in laatste 5 minuten van 15-20 naar 20-20 !!

De dames van White Demons ontvingen Handbalshop.nl Witte Ster/Tachos in de eigen sporthal 't Ruiven . Eerder in de competitie speelden de twee teams gelijk tegen elkaar. Op de ranglijst ontlopen de twee teams elkaar ook niet zoveel

Lees verder >>>>

24-02-2018

 

Verlies dames White Demons na zwak optreden

Afgelopen zaterdagavond 24 februari kwamen de dames van Mixed-Up bij White Demons in Berkel-Enschot op bezoek. Bij de heenwedstrijd was het allemaal minder prettig verlopen met als toppunt langdurige blessures.

Lees verder >>>>

02-02-2018

 

Moeizame winst voor dames White Demons op Tachos.

White Demons ontving de dames van Tachos uit Waalwijk in een periode waarin het White Demons allemaal niet erg meezit.

Lees verder >>>>

30-01-2018

 

White Demons verliest in zinderende bekerwedstrijd net van O.H.C.'01

Deze week stond er voor White Demons een moeilijke bekerwedstrijd op het programma. De dames moesten het in Oosterhout opnemen tegen de koploper in de huidige handbalcompetitie.

Lees verder >>>>

06-01-2018

 

White demons DS1 klopt Rode lantaarndrager  Heerle DS3

De dames 1 van White Demons wisten zondag 7 januari de eerste wedstrijd van 2018 moeizaam te winnen van Heerle dames 3.  

Lees verder >>>>

02-12-2017

 

White Demons speelt zich moeizaam naar overwinning

White Demons maakte het zich zaterdagavond 2 december onnodig moeilijk tegen de dames van Internos uit Etten-Leur. White Demons speelde onnauwkeurig, er zat geen rust in het spel en men was te gehaast in de afronding

Lees verder >>>>

26-11-2017

 

White Demons blijft na gelijkspel in spoor van koploper.

Zondag 26 november in de competitie gingen de dames van White Demons op bezoek bij Witte Ster in Waspik. Witte Ster is de nummer 3 in de competitie en zowaar een topper in deze klasse

Lees verder >>>>

23-11-2017

 

White Demons bekert door na winst op RHV

Donderdag 23 november stond er een bekerwedstrijd op het programma tegen RHV uit Rijen. In de eerste helft speelden de dames van White Demons de eerste 20 minuten RHV volledig weg.

Lees verder >>>>

19-11-2017

 

White demons stijgt door zege naar 2e plaats

Zondag 19 november speelden de dames van White Demons een thuiswedstrijd tegen Goodflooring/HMC uit Raamsdonkveer. Na de nederlaag van vorige week waren de dames van White Demons erop gebrand om de punten in eigen huis te houden

Lees verder >>>>

29-10-2017

 

Eenvoudige zege White Demons bij Red Rag Tachos

In Waalwijk trof zondag 29 oktober White Demons Red Rag Tachos , een tegenstander die moeilijk snelheid in haar spel kon brengen waardoor er een matige wedstrijd ontstond die weinig enthousiasme kon brengen bij de toeschouwers op de tribune.

Lees verder >>>>

11-10-2017

 

White Demons ronde verder in het NHV bekertoernooi

De dames van White Demons hebben woensdagavond 11 oktober een regelmatige, maar ook moeizame overwinning behaald op handbalvereniging Beuk

Lees verder >>>>

07-10-2017

 

White Demons winnen in slechte wedstrijd van RHV

Het aanwezige publiek werd zaterdagavond 7 oktober niet echt getrakteerd op een leuke handbalwedstrijd. De eerste 10 minuten van de wedstrijd stonden in het teken van het missen van kansen waarbij Marit Hogenboom van White Demons 3x tegen de paal schoot en 1x de lat trof.

Lees verder >>>>

01-04-2017

 

Degradatie na verlies dames White Demons

Zaterdagavond 1 april speelden de dames van White Demons een verdienstelijke partij handbal tegen de dames van Bouwcenter Centen HVW.In de eerste 20 minuten van de eerste helft waren de dames van White Demons duidelijk de meerdere van Bouwcenter.

Lees verder >>>>

18-03-2017

 

White Demons strijdt tegen degradatie

Zaterdagavond 18 maart speelden de dames van White Demons tegen EMM uit Middelburg.
In de eerste helft speelden de dames allesbehalve sterk. De tegenstander kon in deze fase niet echt uitlopen en dus bleef er een achterstand van 2 doelpunten

Lees verder >>>>

05-03-2017

 

Helios'72 DS1 maatje te groot voor White Demons DS1

Zondagmiddag  5 maart togen de dames van White Demons naar Uden voor de uitwedstrijd tegen de nummer drie van de ranglijst. Geen gemakkelijke opgave maar het begin was veel belovend.

Lees verder >>>>

11-02-2017

 

Dames White Demons winnen weer

Zaterdagavond  11 februari was GHV uit Goirle de volgende tegenstander van White Demons in deze competitie. Eerder in het seizoen verloren de dames van White Demons in Goirle hun competitiewedstrijd, dus was er alles aan gelegen om zich te revancheren.

Lees verder >>>>

28-01-2017

 

Thriller eindigt in zege voor White Demons

De heren van White Demons hadden afgelopen zaterdagavond HVV'70 als tegenstander dat momenteel de tweede plaats bezet in de competitie. Op voorhand een zeer lastige opgave.

Lees verder >>>>

28-01-2017

 

Knappe overwinning dames White Demons

Afgelopen zaterdagavond stonden de dames handbalteams van White Demons en Camelot/Desk tegenover elkaar in sporthal 't Ruiven in Berkel-Enschot.

Lees verder >>>>

26-11-2016

 

White Demons DS1 verliest van RED RAG Tachos DS1

De handbalsters van White Demons hebben zaterdag 14 januari in een spannende wedstrijd tegen RED RAG Tachos verloren.

Lees verder >>>>

26-11-2016

 

White Demons DS1 verliest van Bergeijk

De dames van White Demons hebben zaterdag 26 november weer een nederlaag geleden in de competitie, ditmaal van Bergeijk.

Lees verder >>>>

24-11-2016

 

White Demons tankt vertrouwen

Donderdagavond 24 november stond er een bekerwedstrijd op het programma in Oisterwijk tegen het plaatselijke team Taxandria. In de beginfase werd al duidelijk dat er bij de dames van White Demons meer beweging in het team zat dan bij de dames van Taxandria.

Lees verder >>>>

19-11-2016

 

Geflatteerde nederlaag na goede wedstrijd dames White Demons

Helios 72 uit Uden kwam afgelopen zaterdag 19 november naar Berkel Enschot om hun 2e positie op de ranglijst te verdedigen tegen de dames van White Demons.

Lees verder >>>>

05-11-2016

 

White Demons laat punt liggen tegen E.S.Z.V. Oktopus DS1

Zaterdagavond 5 november speelden  de dames van White Demons een thuiswedstrijd tegen E.S.Z.V Oktopus. Een belangrijke wedstrijd, want de Berkel-Enschotse formatie kan de punten goed gebruiken.

Lees verder >>>>

30-10-2016

 

White Demons verliest nipt van Camelot/DESK

Zondagmiddag 30 oktober brachten de dames van White Demons een bezoek bij Camelot/DESK in Tilburg. Voor de wedstrijd werd er een minuut stilte gehouden voor een speelster van de vereniging Camelot/DESK die op vakantie in Indonesië bij een treinongeluk om het leven was gekomen.

Lees verder >>>>

15-10-2016

 

White Demons DS1 een maat te klein voor Internos DS1

White Demons moest zaterdag 15 oktober in afgeslankte vorm aantreden tegen Internos. Het team was op diverse plaatsen verzwakt. Enkele speelsters, maar ook de vaste keeper, moesten vanwege een blessure afhaken

Lees verder >>>>

15-10-2016

 

E-jeugd verliest gelijkwaardige wedstrijd van White Demons

Zaterdagochtend 15 oktober om 09.00uur begon de thuiswedstrijd van jongste HCB’92 team in competitie, de E-jeugd. De tegenstander was het tweede E-team van White Demons uit Berkel-Enschot.

Lees verder >>>>

09-10-2016

 

Zwakke periode 1e helft breekt White Demons op tegen Red Rag Tachos

Zondag 9 oktober eind van de middag speelden de dames van White Demons hun 1e uitwedstrijd van de competitie tegen RED RAG Tachos in Waalwijk.

Lees verder >>>>

01-10-2016

 

Dames White Demons beginnen competitie matig

Zaterdagavond 1 oktober kwamen de dames van Swift Helmond op bezoek bij de dames van White Demons. Op voorhand altijd al een lastige wedstrijd. White Demons was slordig in de aanname van de bal

Lees verder >>>>

25-06-2016

 

Alle teams van HCB’92 aan de start in Berkel-Enschot

Tijdens het jaarlijkse handbaltoernooi, de Kraacht Kup, organisatie in handen van vereniging White Demons, gaven afgelopen weekend alle teams van HCB’92 acte de presence

Lees verder >>>>

21-06-2016

 

De elfde editie van de KRAACHT KUP is op 25 en 26 juni 2016

Een mix van 7-handbal, Shoot-Out én beachhandbal overgoten met een fikse dosis Brabantse gezelligheid.

Lees verder >>>>

02-04-2016

 

Gelijkspel dames White Demons tegen EHV

Zaterdagavond speelden de dames van White Demons hun laatste thuiswedstrijd van deze competitie tegen EHV uit Eindhoven.

Lees verder >>>>

21-03-2016

 

Handbal Someren ontsnapt aan nederlaag van White Demons.

Zondag 20 maart togen de dames van White Demons naar Someren om tegen de koploper aan te treden.

Lees verder >>>>

21-02-2016

 

Dames White Demons spelen in slotseconde gelijk tegen Elshout

Op zondag 21 februari moesten de dames van White Demons al bijtijds aantreden tegen de dames van Elshout in sporthal 'Onder de bogen ' in Drunen.

Lees verder >>>>

13-02-2016

 

Dames White Demons laten zege schieten

Het betere optreden van de dames van White Demons in de competitie moest een mooi vervolg krijgen tegen EMM/Olympus uit Middelburg.

Lees verder >>>>

04-02-2016

 

Off-day dames White Demons tegen Dongen

Donderdagavond 4 februari moesten de dames van White Demons in het bekertoernooi aantreden tegen Dongen. Gezien de resultaten van de laatste wedstrijden werd er positief begonnen aan deze wedstrijd

Lees verder >>>>

31-01-2016

 

Koploper RED RAG Tachos wint in slotseconde van White Demons

Afgelopen zondag 31 januari gingen de dames van White Demons op bezoek bij koploper RED RAG Tachos in Waalwijk.

Lees verder >>>>

23-01-2016

 

Regelmatige overwinning voor dames White Demons

Afgelopen zaterdagavond 23 januari kwamen de dames van Goodflooring HMC uit Raamsdonkveer op bezoek bij de dames van White Demons.White Demons had de smaak van winnen vorige week tegen Helios geproefd en wilden dit graag nog een keer overdoen

Lees verder >>>>

13-12-2015

 

Regelmatige overwinning dames White Demons

Zondag 13 december togen de dames van White Demons naar Eindhoven om aan te treden tegen EHV in sporthal Genderbeemd. De start was veel belovend. Door een doelpunt van Lisa Hijstek

Lees verder >>>>

28-11-2015

 

White Demons moet meerdere erkennen in Handbal Someren

De dames van White Demons traden zaterdagavond aan tegen Handbal Someren, de koploper in deze handbalcompetitie.White Demons startte goed

Lees verder >>>>

28-11-2015

 

Heren White Demons niet doortastend genoeg

Zaterdagavond 28 november speelde het  eerste herenteam van White Demons zijn thuiswedstrijd tegen B.F.C. uit het Limburgse Beek..

Lees verder >>>>

22-11-2015

 

White Demons gaat in de tweede helft ten onder

Zondag 22 november togen de dames van White Demons naar Bergeijk voor hun uitwedstrijd. Vantevoren wisten de dames dat dit geen gemakkelijke wedstrijd zou worden omdat Bergeijk een fysiek spelende ploeg is.

Lees verder >>>>

18-11-2015

 

White Demons wint van DESK in bekercompetitie

Woensdagavond 18 november reisden de dames van White Demons naar Kaatsheuvel voor de bekerwedstrijd tegen DESK. Ook nu begonnen de dames niet geconcentreerd aan de wedstrijd, want na 3 minuten keken ze al tegen een 3-0 achterstand aan

Lees verder >>>>

14-11-2015

 

Wilskrachtig White Demons wint alsnog

Zaterdagavond 14 november was voor de dames van White Demons Bouwcenter Centen HVW de volgende tegenstander in deze handbalcompetitie

Lees verder >>>>

07-11-2015

 

Dames White Demons stellen teleur. Debuut 13-jarige keepster !

Zaterdagavond speelde het jonge damesteam van White Demons haar thuiswedstrijd tegen het eerste damesteam van Elshout.

Lees verder >>>>

24-10-2015

 

Zware nederlaag voor het jonge 1e damesteam van White Demons

Zaterdagavond 24 oktober trad het jonge 1e damesteam van White Demons aan tegen de dames van Tachos uit Waalwijk. De wedstrijd stond onder leiding van scheidsrechter Pieter Vissers.

Lees verder >>>>

17-10-2015

 

Gehavend HCB`92 DS2 verliest van White Demons DS3

Zaterdag 17 oktober stond er een uitwedstrijd tegen White Demons uit Berkel Enschot op het programma. HCB'92 had veel afmeldingen uit het eigen team, waardoor meerdere dames uit andere bijsprongen

Lees verder >>>>

10-10-2015

 

White Demons DS1 lijdt nederlaag tegen Helios `72 DS1

Zaterdag 11 oktober werd het jonge White Demons dames 1 overlopen door pijlsnelle break-outs van Helios`72 dames 1 dat al snel leidde tot een snelle achterstand

Lees verder >>>>

04-10-2015

 

White Demons start seizoen met zege

Dit weekend startte de handbalcompetitie 2015 - 2016. De dames van White Demons gingen voor hun eerste wedstrijd op bezoek bij Camelot/Desk.

Lees verder >>>>

11-04-2015

 

White Demons neemt met zege afscheid van Yvonne van Esch

De dames van White Demons hebben op feestelijke wijze afscheid genomen van Yvonne van Esch met een zege op Goodflooring HMC uit Raamsdonkveer. (inclusief video)

Lees verder >>>>

29-03-2015

 

White Demons Ds 1 inspiratieloos tegen Handbal Someren

Zondag 29 maart omdat in deze competitie de kampioen en de degradant al bekend zijn neemt de coach van White Demons de laatste wedstrijden waar om speelsters in te passen en spelpatronen uit te proberen

Lees verder >>>>

21-03-2015

 

Zwakke vertoning  dames White Demons in Helmond

Zaterdagavond 21 maart waren de dames van White Demons naar Helmond getogen voor de wedstrijd tegen de dames van Swift. Op voorhand had de coach van White Demons aangegeven andere speelsters wat meer speeltijd te geven met het oog op het nieuwe seizoen

Lees verder >>>>

14-03-2015

 

Feestavondje White Demons door overwinning heren compleet !

De heren van White Demons moesten aantreden tegen Rapiditas uit Weert, die op derde plaats staan op de ranglijst. Op voorhand een lastige opgave.

Lees verder >>>>

14-03-2015

 

Dames maken avondje White Demons een waar feest

Zaterdagavond was het weer een ouderwets avondje White Demons waar de wedstrijden van de dames 1 en de heren 1 op het programma stonden. De vereniging had er weer alles aan gedaan om het een feestelijke aankleding te geven. (inclusief video)

Lees verder >>>>

28-02-2015

 

Ruime overwinning van dames White Demons

Zaterdagavond speelden de dames van White Demons in 't Ruiven te Berkel-Enschot hun thuiswedstrijd tegen PSV uit Eindhoven, De dames gingen furieus van start met in de gelederen de Boxtelse dames Marit Hogenboom en Liesbeth Zink

Lees verder >>>>

07-02-2015

 

Offday 1e dames team White Demons

Zondag 8 februari reisden de dames van  White Demons af naar Vlissingen voor de competitiewedstrijd tegen EMM. De dames begonnen  voorzichtig aan de wedstrijd terwijl EMM meteen ten strijde trok en de dames van White Demons verrasten

Lees verder >>>>

31-01-2015

 

Dames White Demons heer en meester

Zaterdagavond 31 januari stonden de damesteams van White Demons en Bouwcenter Centen HVW tegenover elkaar in sporthal 't Ruiven in Berkel Enschot.

Lees verder >>>>

17-01-2015

 

White Demons mist finesse tegen Habo"95

De dames van White Demons wisten vantevoren dat tegen de nummer twee van de ranglijst het moeilijk zou worden om de punten in eigen huis te houden.

Lees verder >>>>

11-01-2015

 

Tachos net te sterk voor White Demons

Waalwijk was de volgende halteplaats in deze handbalcompetitie. Het eerste damesteam van Tachos was nu de tegenstander waar eerder in deze competitie net van werd gewonnen.

Lees verder >>>>

20-12-2014

 

White Demons met verlies winterstop in

De dames van White Demons hebben zichzelf een slechte dienst bewezen door onnodig hun uitwedstrijd in Raamsdonkveer tegen de dames van Goodflooring HMC te verliezen

Lees verder >>>>

13-12-2014

 

White Demons lijkt weg omhoog gevonden te hebben.

De dames van White Demons hebben zaterdagavond 3 december een verdiende overwinning behaald op de dames van Handbal Someren.

Lees verder >>>>

06-12-2014

 

Heren White Demons H1 verliezen van Snelwiek H1

De heren van White Demons hebben het pittig in de tweede divisie, het getoonde spel wisselt per wedstrijd.   Zaterdag 6 december speelden zij tegen Snelwiek uit Rotterdam.

Lees verder >>>>

06-12-2014

 

Nipte overwinning dames White Demons

Om de richting naar boven op de ranglijst door te zetten, moesten de dames van White Demons het zaterdagavond opnemen tegen de dames van Swift

Lees verder >>>>

29-11-2014

 

White Demons lijkt weer op te bloeien

De volgende tussenstop van de dames van White Demons in deze handbalcompetitie was de lastige uitwedstrijd tegen Bergeijk, momenteel de nummer twee van deze handbaljaargang

Lees verder >>>>

22-11-2014

 

White Demons onderuit tegen Elshout

De dames van White Demons zijn gisterenavond onnodig onderuit gegaan tegen de dames van Elshout. In de wedstrijd ,die in beginsel gelijk opging, kwamen de dames van White Demons vooral steeds op achterstand

Lees verder >>>>

16-11-2014

 

White Demons DS1 toch winst ondanks slechte wedstrijd

De dames van White Demons hadden deze zondagmiddag 16 november de uitwedstrijd op het programma staan tegen PSV uit Eindhoven.

Lees verder >>>>

08-11-2014

 

White Demons tankt vertrouwen

In een zeer aantrekkelijke wedstrijd afgelopen zaterdagavond hebben de dames van White Demons een zeer verdiende overwinning behaald op de vrouwen van E.M.M. uit Middelburg

Lees verder >>>>

02-11-2014

 

Derde verliespartij White Demons

Zondagmiddag togen de dames van White Demons naar Wanroij voor de wedstrijd tegen HVW Bouwcenter. White Demons, dat geteisterd wordt door kleine blessure

Lees verder >>>>

25-10-2014

 

White Demons verliest van Helios

Zaterdagavond 25 oktober verloren de dames van White Demons van Helios uit Uden . De Udense dames willen dit seizoen een gooi doen naar het kampioenschap.

Lees verder >>>>

11-10-2014

 

White Demons verliest van kampioenskandidaat

Zaterdagavond togen de dames van White Demons vol goede moed naar Boekel voor de competitiewedstrijd tegen HABO

Lees verder >>>>

05-10-2014

 

White Demons DS1 starten seizoens opening met winst

Het 1e damesteam van White-Demons startte het handbalseizoen met een 18-16 overwinning op het 1e damesteam van Tachos uit Waalwijk.

Lees verder >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)