Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Waylon van Son erelid van HC Liempde
 

 

Waylon van Son erelid van HC Liempde

Tijdens de nieuwjaarsborrel vrijdag 12 januari heeft Hockeyclub Liempde een van de drijvende krachten binnen de vereniging in het zonnetje gezet. Waylon van Son is al een tiental jaren op verschillende vlakken actief bij de hockeyclub.

Niet alleen is hij de beheerder van de kantine, maar hij organiseert ook de arbitrage binnen de club en is zelf ook een zeer ervaren en gewaardeerde scheidsr heidsrechter bij talloos veel wedstrijden. En of dat allemaal niet genoeg is, heeft hij sinds een aantal jaar ook de taak van voorzitter van het bestuur op zich genomen. Reden te over voor het bestuur om hier uitgebreid aandacht aan te besteden tijdens de nieuwjaarsborrel, en dat bleek de opmaat tot meer: met enthousiaste instemming van de vele aanwezige leden en tot verrassing van Waylon zelf werd het voornemen bekend gemaakt om hem tot erelid van HCL te benoemen. Zijn naam is daarmee toegevoegd aan het illustere rijtje op het ereledenbord dat het clubhuis siert. Na de bekendmaking werd er nog uitgebreid gefeest bij de ‘fijnste kleine hockeyclub van Brabant’!

Meer HC Liempde hockey nieuws >>>>


12-01-2024
 
 
Waylon van Son erelid van HC Liempde
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)