Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP MO16-1 - Zwart Wit MO16-1
 

 

MHC MEP MO16-1 boekt overwinning op Zwart Wit MO16-1

Op zaterdag 23 maart stond MHC MEP MO16-1 tegenover Zwart-Wit MO16-1 (Breda). Na een goede trainingsweek was het tijd om ons te laten zien in de wedstrijd. Vanaf het begin startten we fel en gefocust om onze eerste plek in de poule te verdedigen.

We begonnen sterk en vol energie, waardoor er veel kansen ontstonden en we mooi hockey konden laten zien. Dit resulteerde in een 3-0 voorsprong in de eerste helft. Hoewel we de hele wedstrijd de tegenstander geen kans gaven om hun spel te spelen en er steeds bovenop zaten, waren we aan het eind van het 3e kwart even niet scherp en maakte slordige foutjes waardoor Zwart-Wit kon profiteren en de 3-1 scoorde. We herpakten onszelf en bleven gas geven, waardoor we de wedstrijd zijn geƫindigd met een 5-1 winst tegen de nummer 2 van de poule en nu nog steeds sterk bovenaan staan in de poule. Erg blij met deze teamprestatie!


Auteur MHC MEP MO16-1
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


23-03-2024
 
 
MHC MEP MO16-1 - Zwart Wit MO16-1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)