Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

MHC MEP D1 - DES D1
 

 

MHC MEP D1 niet scherp genoeg tegen DES D1

Zondag 10 maart stond voor MHC MEP dames 1 de wedstrijd tegen DES dames 1 op de planning. Zoals eigenlijk elke week beloofde het een spannende wedstrijd te worden. MEP begon de wedstrijd niet scherp, waardoor DES al snel een aantal strafcorners kreeg.

Gedurende de wedstrijd ontstonden aan beide kanten kansen, maar 0-0 was de stand waarmee de rust ingegaan werd. Ook in de tweede helft lukte het MEP niet echt om het spel om te zetten. DES scoorde dan ook de 0-1 vanuit een strafcorner. In het laatste kwart werd alles of niets gespeeld en dus ook de keepster ingeruild voor een veldspeelster. Helaas zonder het gewenste resultaat, want DES maakte hun tweede treffer. Pas in de laatste minuten liet MEP meer vechtlust zien, wat resulteerde in kansen, strafcorners en uiteindelijk ook een goal. Dit kwam helaas te laat, waardoor de eindstand 1-2 bleef.

Komende zondag staat er weer een leuke wedstrijd op de planning tegen de nummer 2 ‘Hudito’ in Delft.

Auteur : MHC MEP D1
Meer MHC MEP hockey nieuws >>>>


10-03-2024
 
 
MHC MEP D1 - DES D1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)